Μαρτίνς: “Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα, πιστεύουμε στην πρόκριση”

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στον αποκλεισμό του Κώστα Φορτούνη, ενώ υπογράμμισε πως υπάρχει πίστη για την πρόκριση!

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη τύπου πριν το ματς με την Άρσεναλ αναφέρθηκε στην πίστη που έχει ο ίδιος και οι παίκτες του για τη νίκη και την πρόκριση, ενώ μίλησε για την επιλογή του να αποκλείσει τον Κώστα Φορτούνη από την αποστολή.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Για το αν του χρωστάει κάτι το Λονδίνο:

“Πράγματι το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και η ομάδα θα δείξει ενθουσιασμό και θέληση που έχουμε δείξει σε όλα τα ματς. Είναι μονόδρομος η νίκη, δεν αρκει να παιξουμε καλά. Πρέπει να κερδίσουμε. Το ταξίδι έχει κερδίσει από τον ιούλιο και η ομάδα έχει δείξει πως το θέλει. Θα κάνουμε τα πάντα για να το καταφέρουμε”.

Για τις πολλές απουσίες:

“Υπάρχουν απουσίες, οι δύο από ανάγκη και η μία από απόφαση μας. Η ομάδα έχει δείξει πως το έχουμε δείξει πολλές φορές, έχουμε την πίστη πως μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Η ομάδα έχει δείξει πως μπορεί να τα καταφέρει”.

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ:

“Το κίνητρο υπήρχε από την αρχή είναι πολύ σημαντικό να παίζεις στην Ευρώπη, Το οτι ερχόμαστε από μια σημαντική νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση. Το κίνητρο υπήρχε από πριν, αλλά σίγουρα την ισορροπία της αυτοπεποίθησης μας τη δίνει η μεγάλη μας νίκη για το πρωτάθλημα”.

Για την ποιότητα της Άρσεναλ:

“Η Άρσεναλ είναι μια ομάδα που τελευταία έχει βελτιωθεί πάρα πολύ στην επίθεση, είναι πολύ δυνατή στις μεταβάσεις της. Έχουμε δείξει πως σε πολλά σημεία του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι απέναντι σε μια ομάδα που μπορεί να επηρεάσει την ισορροπία του αγώνα”.

Για τον αποκλεισμό του Κώστα Φορτούνη:

“Κανένας δεν είναι πιο πάνω από τον Ολυμπιακό, παίζουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι αύριο με τον κόσμο μας δίπλα μας, έχουμε σκοπό να κάνουμε τα πάντα γι’ αυτή την ομάδα και θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να συνεχίσουμε”. 

Για το αν είναι μόνο η δίψα αρκετή:

“Είναι πολλά τα συστατικά που χρειάζονται για μια ομάδα για να συνεχίσει. Η θέληση και μόνο δεν αρκεί. Τα πολύ μεγάλα κλαμπ γι’ αυτό πληρώνουν για να πάρουν καλύτερους ποδοσφαιριστές. Έχουμε ποιότητα, έχουμε εμπειρία και γενικά τα συστατικά να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Μόνο η δίψα δεν φτάνει!”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.