Ολυμπιακός: Η δεύτερη ευκαιρία του Μαρτίνς στο Βελοντρόμ (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν φοβάται το άδειο "Βελοντρόμ". Έχει περάσει και... χειρότερα στο γαλλικό γήπεδο!

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκαθάρισε στη συνέντευξη τύπου πως δεν τίθεται θέμα να σχεδιάσει το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ (01/12, 22.00, MC Novasports.gr) με σκοπό την ισοπαλία. Όπως ανέφερε “όποια ομάδα το κάνει, συνήθως χανεί”, ενώ πρόσθεσε πως “ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πως δεν είναι τέτοιου είδους σύνολο”. Έτσι ουσιαστικά ξεκαθάρισε πως το συγκεκριμένο ματς είναι “τελικός”, για να παραμείνουν αρκετές οι πιθανότητες των Πειραιωτών να συνεχίσουν στο Champions League. Πολλά θα κειθούν και από την προσέγγιση της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Πόρτο, ωστόσο ο Ολυμπιακός οφείλει να πάρει το μέγιστο στο “Βελοντρόμ”. 

Το γήπεδο του γαλλικού νότου έχει μια από τις πιο ζεστές ατμόσφαιρες της Ευρώπης στην προ-covid εποχή, ωστόσο ο Ολυμπιακός θα συναντήσει μια διαφορετική εικόνα, λόγω της πανδημίας. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δοκιμάσει την τύχη του ακόμα μια φορά απέναντι στη Μαρσέιγ, ως προπονητής της Βιτόρια Γκιμαράες (από εκεί και η κεντρική φωτογραφία του άρθρου). Ήταν η σεζόν 2017-2018, όταν οι δύο ομάδες συμμετείχαν στον ένατο όμιλο του Europa League, μαζί με Σάλτσμπουργκ και Κόνιασπορ.

O Μαρτίνς γνώρισε την ήττα απέναντι στη Μαρσέιγ του Ρούντι Γκαρσία με 2-1, αν και η ομάδα του “πάλεψε” αρκετά το παιχνίδι, δεχόμενη βέβαια “αφόρητη” πίεση. Μάλιστα η Γκιμαράες είχε προηγηθεί στο 17ο λεπτό με γκολ του Ραφαέλ Μαρτίνς. Οι Γάλλοι πραγματοποίησαν ανατροπή με γκολ των Οκάμπος (28′) και Μαξίμ Λόπεζ (76′). Ήταν ένα αποτέλεσμα το οποίο στην οικονομία της διοργάνωσης στοίχισε στην τότε ομάδα του Μαρτίνς, καθώς η Μαρσέιγ προκρίθηκε στην επόμενη φάση με διαφορά τριών βαθμών από την Γκιμαράες. Ο Μαρτίνς με τον Ολυμπιακό θα έχει την δεύτερη ευκαιρία του στο άδειο από θεατές αυτή τη φορά “Βελοντρόμ”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.