Μαρτίνς: “Παίζουμε και για την Ελλάδα, πονοκέφαλος ο Τζολάκης!”

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε πριν το ματς για την Ομόνοια για την κατάσταση του Ζοσέ Σα και τον στόχο της πρόκρισης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν το ματς με την Ομόνοια για τα πλέι οφ του Champions League. Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στα αγωνιστικά ζητήματα των Πειραιωτών, στην κατάσταση του Ζοσέ Σα και έθεσε τον στόχο για το αυριανό ματς (23/09, 22.00, MC Novasports.gr).

Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε αναλυτικά:

Για το φετινό στόχο

“Είναι μια καινούργια πρόκληση, αλλά έχουμε ένα καλό σύνολο και πιστεύουμε στην ομάδα μας. Διαθέτουμε καλή τεχνική και πνεύμα νικητή. Θέλουμε να επαναλάβουμε τον περσινό θρίαμβο, την περασμένη σεζόν αποκαταστήσαμε το πρεστίζ του συλλόγου. Έχουμε διαβάσει τον αντίπαλο, είναι μια καλή ομάδα, αλλά εμείς θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση!

Για το γεγονός πως έχει προκριθεί σε όλα τα θερινά προκριματικά στην καριέρα του

“Ειναι αλήθεια πως τα νούμερα έχουν τη δική τους χρησιμότητα, αλλά αύριο οι προηγούμενες προκρίσεις μας δεν λένε κάτι. Είναι μια σπουδαία ομάδα ο αντίπαλος που έχει αποκλείσει δύο πρωταθλητές. Οπότε πρέπει να δείξουμε τη σοβαρότητα που πρέπει και να έχουμε τη συνηθισμένη ποιότητα για να πάρουμε την πρόκριση!”.

Για τις δυσκολίες της σεζόν

“Είναι αλήθεια πως η σεζόν είναι πολύ δύσκολη, Πολλές ομάδες είχαν δυσκολίες, όμως όχι όπως ο Ολυμπιακός. Ήταν μια μεγάλη σεζόν, κλείσαμε έναν χρόνο αγώνων. Είχαμε τον τελικό κυπέλλου που δεν μας επέτρεψε να ποαίξουμε φιλικά παιχνίδια”.

Για την Ομόνοια

“Η Ομόνοια έχει αυτό το αβαντάζ, έχει βρει έναν αγωνιστικό ρυθμό. Όμως πιστεύουμε πολύ στον εαυτό μας, έχουμε αυτοπεποίθηση και θα παίξουμε για την πρόκριση!”.

Για τον Ζοσέ Σα

“Ο Σα είναι διαθέσιμος, έχω πάρει την απόφαση μου για την ενδεκάδα, αλλά θα τη μάθετε αύριο. ‘Εχει ανταποκριθεί πολύ καλά μετά τον τραυματισμό του! Είναι μεγάλος ο “πονοκέφαλος” που μας έχει δημιουργήσει ο Τζολάκης εξαιτίας των εμφανίσεων του”.

Για το πόσο διαφορετική περιμένει την Ομόνοια από το φιλικό του Ιουλίου

“Θα είναι μια διαφορετική εικόνα και περιμένουμε κάτι άλλο, όταν παίξαμε μαζί με την Ομόνοια ήταν σε φάση προετοιμασίας”.

Για το αν είναι διπλός στόχος να αποκλείσει ο Ολυμπιακός την Ομόνοια, λόγω της “μάχης” των δύο χωρών στη βαθμολογία της UEFA.

“Είναι πραγματικότητα πως όλες οι χώρες έχουν τον ίδιο στόχο, να μαζεύουν πόντους για τη χώρα τους. Ο Ολυμπιακός το κάνει εδώ και πολλά χρόνια. Μας ενδιαφέρει η βαθμολογία της Ελλάδας, θέλουμε να βοηθάμε τη χώρα μας για να έχει περισσότερες ομάδες στην Ευρώπη και να κατέχει καλύτερη θέση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.