Πετράκης: «Να είμαστε πάντα ο εαυτός μας» (video)

Ο Γιάννης Πετράκης με δηλώσεις του στο novasports.gr αναγνώρισε τις δυσκολίες που έχει το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ωστόσο τόνισε πως αν ο ΠΑΣ παρουσιαστεί όπως σύμφωνα με τις δυνατότητες του δεν θα έχει πρόβλημα.

Ο Γιάννης Πετράκης με δηλώσεις του στο novasports.gr αναγνώρισε τις δυσκολίες που έχει το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ωστόσο τόνισε πως αν ο ΠΑΣ παρουσιαστεί όπως σύμφωνα με τις δυνατότητες του δεν θα έχει πρόβλημα.

«Ξέρουμε ότι θα παίξουμε με μία πάρα πολύ καλή ομάδα που διαθέτει πολύ καλή ποιότητα. Η ομάδα αυτή προέρχεται από ανεπιτυχή αποτελέσματα, αυτό όμως είναι κάτι που αφορά την ομάδα του Πανιωνίου. Εμείς από την πλευρά μας, θέλουμε να είμαστε πάντα ο εαυτός μας, να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και μέσα από αυτό να διεκδικούμε οτιδήποτε μπορούμε με όποιον αντίπαλο και να παίζουμε», δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης.

Για την αλλαγή της εικόνας του ΠΑΣ με την έλευση του: «Το σημαντικό είναι ότι έχουμε τρία καλά αποτελέσματα και πρέπει να συγχαρούμε τα παιδιά. Αυτό όμως ανήκει στο παρελθόν και δεν θέλουμε να μείνουμε εκεί. Είναι σημαντικό ότι κάναμε τρεις σερί νίκες αλλά αν δεν υπάρχει συνέχεια αυτό θα πάψει να είναι σημαντικό. Ξέρουμε πως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα και για αυτό θα πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας: «Είμαι ευχαριστημένος για αυτό. Η ομάδα έδειξε ότι και χωρίς την παρουσία των παιδιών αυτών έχει δυνατότητες. Για εμένα είναι επιπλέον όπλα στα χέρια μου. Αυτό που μένει είναι ο καθένας να πάρει το ρόλο του».

Για τον Τσάβες:  «Είναι μεγάλη χαρά για εμένα. Είναι πολύ καλός παίκτης και θα πρέπει σιγά σιγά να βρει τα πατήματα του για να μας βοηθήσει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.