Γιαννίτσης: "Ημασταν παθιασμένοι"

Με δύο λέξεις ο Μιχάλης Γιαννίτσης, περιέγραψε όλο το χθεσινό ματς, ανάμεσα στον Αρη και τον Πανιώνιο.
Δημοσίευση: 11/02/2014 - 11:32

Με δύο λέξεις ο Μιχάλης Γιαννίτσης, περιέγραψε όλο το χθεσινό ματς, ανάμεσα στον Αρη και τον Πανιώνιο. «Ημασταν παθιασμένοι», είπε βγαίνοντας από τα αποδυτήρια του «Κλ. Βικελίδης»: «Το ματς φαινόταν ότι θα κριθεί υπέρ της ομάδας που θα σκοράρει πρώτη. Ήμασταν παθιασμένοι απ' την αρχή, ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας, σκοράραμε, αυτή τη φορά το κρατήσαμε και κερδίσαμε το ματς».

Είπε ακόμη ο Γιαννίτσης: «Με τον Μαυρουδή (σ.σ Μπουγαϊδης) ταιριάζουμε πάρα πολύ σαν δίδυμο. Έχουμε παίξει τρία χρόνια μαζί στη δεύτερη ομάδα του Άρη, γνωρίζουμε ο ένας τις αδυναμίες του άλλου. Έχουμε πολύ καλή συνεννόηση και να είστε σίγουροι ότι ο Μαυρουδής θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο στη συνέχεια γιατί είναι ένας εξαιρετικός αμυντικός».

Όσο για τη δική του παρουσία, σημείωσε: «Περίμενα πάντα την ευκαιρία μου. Ποτέ δεν γκρίνιαξα για το χρόνο συμμετοχής μου, αλλά προσπάθησα μέσα από δουλειά να κερδίσω τη θέση μου στην ομάδα. Ήθελα πάρα πολύ να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα. Νομίζω ότι αυτά τα παιχνίδια είναι τα καλύτερα μου στον Άρη. Είναι η καλύτερη περίοδος για εμένα σε προσωπικό επίπεδο».

Για να καταλήξει σχετικά με το μέλλον και την προσπάθεια επιβίωσης του Άρη: «Μ' αυτό το τρίποντο ανέβηκε πάρα πολύ η ψυχολογία μας. Οφείλουμε να έχουμε χαμηλά το κεφάλι γιατί είμαστε ακόμη τελευταίοι. Αλλά είναι αλήθεια ότι αυτή η νίκη θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια. Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε τη Βέροια για να έχουμε ανάλογη και καλύτερη συνέχεια».