Ικανοποίηση για την πεντάρα

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά την εκτός έδρας νίκη 5-0 επί της Βέροιας και τη διατήρηση του αήττητου σερί στο εφετινό πρωτάθλημα.

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά την εκτός έδρας νίκη 5-0 επί της Βέροιας και τη διατήρηση του αήττητου σερί στο εφετινό πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος, πανηγυρίζοντας την 22η εφετινή τους νίκη και φτάνοντας τα 70 γκολ στο εφετινό πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν με διαφορά την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, καθώς και την καλύτερη άμυνα, αφού έχουν δεχτεί μόλις επτά γκολ.

Ο Μίτσελ έμεινε ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας του στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Βέροιας, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ισπανός τεχνικός καλείται να στρέψει την προσοχή του στον επαναληπτικό αγώνα του κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση, μετά το 0-0 της πρώτης αναμέτρησης στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» για τον αγώνα της Τετάρτης θα ξεκινήσει άμεσα, προκειμένου να καταστρώσει ο Μίτσελ τα πλάνα του. Εντός των επομένων ημερών θα διαπιστωθεί από τον Ισπανό, ποιοι παίκτες θα είναι στη διάθεσή του, για την αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.