Μέσα ο Στοχ, έξω ο Βούκιτς

Ο Μίροσλαβ Στοχ συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ενώ αντίθετα εκτός έμεινε ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς.

Ο Μίροσλαβ Στοχ συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ενώ αντίθετα εκτός έμεινε ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς. Ο Στέφενς είχε επιβάλλει στον Σλοβάκο αποκλεισμό-τιμωρία για το περιστατικό μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά, αλλά αυτός δεν ήταν μεγάλης διάρκειας.

Ο Στοχ είναι απαραίτητος στον ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι όπως αυτό με τους «πράσινους» στην Αθήνα και ο Στέφενς αποφάσισε να τον πάρει μαζί του. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο Βούκιτς μένει αναγκαστικά πίσω στη Θεσσαλονίκη λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας έμειναν και οι Μάρτενς, Κατσικάς, Γεωργιάδης, Βίτορ που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Εκτός του Βέλγου, οι υπόλοιποι τρεις έκαναν το Σάββατο ατομικό πρόγραμμα.

Η αποστολή του «δικέφαλου του Βορρά»: Γλύκος, Γιακουμής, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Ινσαουράλδε, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Μαντούρο, Νίνης, Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Χούσεν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης