Βεργέτης: «Να περιορίσουμε τον αντίπαλο» (video)

Ο Στάικος Βεργέτης τονίζει πως αν η ομάδα του μπορέσει να πάρει την κατοχή και να περιορίσει τον Ατρόμητο τότε μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, σε δηλώσεις του αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Γιώργο Μαρκόπουλο.

Ο Στάικος Βεργέτης τονίζει πως αν η ομάδα του μπορέσει να πάρει την κατοχή και να περιορίσει τον Ατρόμητο τότε μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, σε δηλώσεις του αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Γιώργο Μαρκόπουλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα με ομοιογένεια. Γνωρίζουν πολύ καλά ο ένας τον άλλο και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Δεν δέχονται εύκολα γκολ, απειλούν συχνά και θα δυσκολευτούμε. Εμείς θα καταθέσουμε την καλή αμυντική μας οργάνωση, την πίεση που ασκούμε και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις φάσεις που θα έχουμε».

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιους παίκτες: «Χωρίς να θέλω να φανώ ταπεινός πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες του Ατρομήτου είναι πάρα πολύ καλοί και έχουν ποιότητα όπως ο Λαζαρίδης, ο Φυτανίδης και μπροστά είναι μια πολύ καλά ομάδα».

Για το αν θεωρεί σημαντική την απουσία του Παπαδόπουλου: «Είναι θετικό αυτό αλλά πιστεύω ότι όποιος τον αντικαταστήσει θα είναι εξίσου καλός».

Για το τι χρειάζεται ο Αστέρας για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα: «Θα πρέπει να έχουμε σωστή αμυντική οργάνωση και λειτουργία. Εάν καταφέρουμε και περιορίσουμε τον Ατρόμητο τότε έχουμε πιθανότητες».

Για το πώς περιμένει το παιχνίδι: «Δεν έχουμε συνηθίσει να καθόμαστε πίσω απ’ την μπάλα. Έχουμε κατοχή απλά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν μας βγήκε. Δεν θα είμαστε έτσι με τον Ατρόμητο και να επιβάλουμε το ρυθμό μας».

Για το που θα κριθεί η αναμέτρηση: «Τα παιχνίδια αυτά κρίνονται στο γκολ. Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο αλλά όποια ομάδα καταφέρει να σκοράρει πρώτη έχει ένα προβάδισμα. Μένουν ακόμα έντεκα παιχνίδια και είναι σχεδόν ένας γύρος. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας προσηλωμένοι βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.