Με απουσίες στο Καραϊσκάκη ο Πανιώνιος

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος προπόνησε σε χαλαρούς ρυθμούς τους ποδοσφαιριστές του, ενώ για μία ακόμα ημέρα υπήρξε συζήτηση στα αποδυτήρια και έντονες παρατηρήσεις. Αυτή τη φορά για τα όσα γράφτηκαν σε μερίδα του Τύπου και ήθελαν τον τεχνικό των «κυανέρυθρων» να έχει ρίξει όλες τις ευθύνες στους ποδοσφαιριστές του, κάτι που σύμφωνα με το δικό μας ρεπορτάζ δεν ισχύει.

Οι «κυανέρυθροι» πηγαίνουν στο Φάληρο με σημαντικές απουσίες, καθώς δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Αλέξανδρος Κούρος και Βασίλης Λαμπρόπουλος, οι τραυματίες Δημήτρης Τόσκας, Νίκος Γιαννακόπουλος, ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο Παύλος Μητρόπουλος.

Στην αποστολή επιστρέφει μετά από αρκετό καιρό λόγω τραυματισμού ο Λεωνίδας Καμπάνταης, ο οποίος όμως δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Μια πιθανή ενδεκάδα για τον Πανιώνιο είναι η εξής: Παπαδόπουλος – Κούρντι, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Ζαχαράκης – Μητρόπουλος, Παντίδος (Παναγιωτούδη) – Αραβίδης, Λάσνικ, Κολοβός – Γιάννου.

Η αποστολή του Πανιωνίου που απαρτίζεται από 22 ποδοσφαιριστές είναι η εξής: Καμπάνταης, Αραβίδης, Γιάννου, Σταυροθανασόπουλος, Κολοβός, Ντούνης, Κωστάκης, Λάσνικ, Μπούζας, Παναγιωτούδης, Μητρόπουλος, Κορκόντζελος, Ζαχαράκης, Κωτσαλάς, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Παντίδος, Κούρντι, Πάνος, Ανέστης, Ν. Παπαδόπουλος, Μπεγλεκτσής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.