Ο Τζιόλης, η καθυστέρηση κι η βράβευση

Με δεδομένο πως τα χρονικά περιθώρια για τη χειμερινή, μεταγραφική περίοδο στην Τουρκία είναι κατά τι μεγαλύτερα από τα αντίστοιχα ελληνικά, παραμένει σ' εκρεμμότητα ο δανεισμός του Αλέξανδρου Τζιόλη στην Καϊσέρισπορ.
Δημοσίευση: 02/02/2014 - 00:31
Με δεδομένο πως τα χρονικά περιθώρια για τη χειμερινή, μεταγραφική περίοδο στην Τουρκία είναι κατά τι μεγαλύτερα από τα αντίστοιχα ελληνικά, παραμένει σ' εκρεμμότητα ο δανεισμός του Αλέξανδρου Τζιόλη στην Καϊσέρισπορ. Κι αυτό γιατί ναι μεν ο διεθνής μέσος ταξίδεψε στη γείτονα χώρα, συμφώνησε σε όλα με τους διοικούντες της τουρκικής ομάδας, πέρασε μ' επιτυχία τα καθιερωμένα ιατρικά τεστ αλλά ο λόγος για τον οποίο δεν έχουν πέσει οι υπογραφές έχει να κάνει με τη ρήτρα αγοράς του ποδοσφαιριστή η οποία έχει τοποθετηθεί άνω του ενός εκατομυρίου ευρώ. Ποσό το οποίο κρίνεται υψηλό από την τουρκική ομάδα η οποία πασχίζει να μειώσει το συγκεκριμένο ποσό.

Οι διαδοχικές συζητήσεις, οι αλλεπάλληλες επαφές μεταξύ των δυο ομάδων κράτησαν στη Θεσσαλονίκη τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήση Βρύζα και τον στρατηγικό σύμβουλο του Ιβάν Σαββίδη, Γκέρμαν Τσιστιακόφ. Ο πρώτος μάλιστα, είχε προγραμματιστεί να τιμηθεί σε εκδήλωση που πραγματοποίησε ο σύνδεσμος φιλάθλων της Εθνικής ομάδας, Γαλανόλευκος Φάρος για τις συμμετοχές του και για την προσφορά του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αλλά τελικά αυτό συνέβη μόνον με τον Γιώργο Γεωργιάδη.