Παράσχος: “Είχαμε τύχη και Σηφάκη”

Tην ανωτερότητα του Ολυμπιακού παραδέχθηκε ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Παράσχος, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του Μιχάλη Σηφάκη. Κράτησε δε χαμηλούς τόνους για τη ρεβάνς του Περιστερίου.

Tην ανωτερότητα του Ολυμπιακού παραδέχθηκε ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Παράσχος, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του Μιχάλη Σηφάκη. Κράτησε δε χαμηλούς τόνους για τη ρεβάνς του Περιστερίου.

Μείναμε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Από τη στιγμή που δεν δεχτήκαμε γκολ, μας δίνει κάποιες πιθανότητες να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο στο Περιστέρι. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, μας πίεσε και ειδικά στο πρώτο μέρος που δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα και να κινηθούμε επικίνδυνα στην εστία. Ήμασταν τυχεροί που πολλά σουτ ήταν και άουτ, αλλά βρέθηκε σε καλή μέρα και ο Σηφάκης. Έγιναν επίσης και άλλες καλές αποκρούσεις. Από εκεί και πέρα κρατάμε το αποτέλεσμα. Το ευχάριστο είναι ότι παρόλο που κέρδισαν πολλά στημένα οι αντίπαλοί μας, ήμασταν δυνατοί και δεν κινδυνεύσαμε. Κρατήσαμε το 0-0 και μας γεμίζει με κάποιες μικρές ελπίδες».

Μετά από ένα εκτός έδρας 0-0 στο Καραϊσκάκη και μιλάτε για μικρές ελπίδες;
Είμαστε επιφυλακτικοί. Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους. Μας πάει αυτή η συμπεριφορά και αυτό το παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

Παρόλα αυτά είδαμε στο τέλος ότι επιχειρήσατε να πετύχετε γκολ με την είσοδο κάποιων ποδοσφαιριστών.
Προσπαθήσαμε η αλήθεια είναι. Επειδή ο Ολυμπιακός πίεσε πολύ μπροστά και με την είσοδο του Ντομίνγκεζ μας δημιουργούσε προβλήματα, εκεί ρισκάραμε. Και με τον Ναπολεόνι δώσαμε ταχύτητα, και με τον Καραμάνο από την αρχή της επανάληψης. Ελπίζαμε σε κάποια κόντρα επίθεση ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Είναι η δεύτερη φορά που κρατάτε τον Ολυμπιακό στο 0-0. Υπάρχει κάποιο μυστικό;
Δεν υπάρχει μυστικό. Είμαστε μία ομάδα που δέχεται δύσκολα γκολ. Αν δείτε τα γκολ που δεχτήκαμε στα τελευταία παιχνίδια, είναι που κρατάμε το μηδέν άνετα. Στον Ολυμπιακό πρέπει να έχεις τύχη. Σήμερα είχαμε και τύχη. Στο πρωτάθλημα τον αντιμετωπίσαμε καλύτερα χωρίς να κάνει ιδιαίτερες ευκαιρίες.

Εχετε να πείτε κάτι για τη διαιτησία;
Όχι, ήταν άψογη. Δεν έχω πρόβλημα να πω κάτι. Δεν μπορώ να κρατήσω το στόμα μου κλειστό, αν δω κάτι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.