Αναμένονται εξελίξεις για τον Μήτρογλου

Άμεσα θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του ενδιαφέροντος της Φούλαμ για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου, από τον Ολυμπιακό.
Δημοσίευση: 28/01/2014 - 07:24

Άμεσα θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του ενδιαφέροντος της Φούλαμ για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου, από τον Ολυμπιακό. Η αγγλική ομάδα έχει καταθέσει ήδη πρόταση ύψους έντεκα εκατομμυρίων ευρώ, η οποία δεν έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων», καθώς αξιώνει περισσότερα χρήματα για τον Έλληνα επιθετικό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι νταμπλούχοι Ελλάδος θα έδιναν τη συγκατάθεσή τους για τη μετακίνηση του παίκτη, με μια πρόταση κοντά στα 13 εκατομμύρια ευρώ. Σε μια τέτοια περίπτωση, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού είναι θετικοί στην παραχώρηση του Έλληνα επιθετικού, ο οποίος φέρεται να έχει έρθει σε επικοινωνία με τον Γιώργο Καραγκούνη, προκειμένου να συγκεντρώσει πληροφορίες για τους Λονδρέζους.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έχει ανανεώσει πρόσφατα το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και το προηγούμενο διάστημα είχε βρεθεί στο μετεγγραφικό στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Η Φούλαμ ψάχνει παίκτες για να μπορέσει να αποφύγει τον υποβιβασμό στην Championship και σε αυτό το πλαίσιο, συμπεριλήφθηκε και το όνομα του Μήτρογλου στη λίστα με τους υποψήφιους επιθετικούς.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα, καθώς οι Άγγλοι θέλουν να προχωρήσουν άμεσα στην απόκτηση ενός επιθετικού και εφόσον δεν υπάρξει ευτυχής κατάληξη με τον Μήτρογλου, τότε θα στραφούν άμεσα σε άλλες περιπτώσεις παικτών.