Στην τελική ευθεία για τον αντι-Βάις

Άμεσες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο θέμα του αντικαταστάτη του Βλάντιμιρ Βάις στον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρολεύκους» να αποφασίζουν για τον εκλεκτό, που θα καλύψει το κενό του.

Άμεσες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο θέμα του αντικαταστάτη του Βλάντιμιρ Βάις στον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρολεύκους» να αποφασίζουν για τον εκλεκτό, που θα καλύψει το κενό του. Τη Δευτέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη, όπου θα τεθούν επί τάπητος όλα τα δεδομένα για τον παίκτη, που θα αποκτηθεί άμεσα, για να αντικαταστήσει τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό στο ρόστερ των νταμπλούχων Ελλάδος. Στόχος των ιθυνόντων της ομάδας είναι να αποκτηθεί ένας παίκτης, που θα είναι σε θέση να προσφέρει άμεσα.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο άμεσης απόκτησης του Τζόναθαν Λεζάρ, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τους «ερυθρολεύκους» εν όψει καλοκαιριού. Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετεγγραφής στον Ολυμπιακό από τώρα. Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός εξετάζει και το ενδεχόμενο επιστροφής του Δημήτρη Κολοβού στο λιμάνι. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός παραχωρήθηκε το καλοκαίρι δανεικός στον Πανιώνιο, με τον οποίο έχει σκοράρει ήδη έξι φορές φέτος.

Ο Μίτσελ ετοιμάζει και λίστα από την ισπανική αγορά, με τα ονόματα των Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες και Πέδρο Λεόν να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις. Ο πρώτος έχει συνεργαστεί με τον Μίτσελ στη Σεβίλλη και ο Ισπανός τεχνικός έχει εξαιρετική άποψη για την αξία. Καλή άποψη, έχει ο Μίτσελ και για τον Πέδρο Λεόν, ο οποίος είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και το περασμένο καλοκαίρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.