Να μην πέσει στα Πηγάδια

Να περάσει νικηφόρα από την Ξάνθη και να παραμείνει αήττητος στο ελληνικό πρωτάθλημα θέλει ο Ολυμπιακός, στην αναμέτρηση με την τοπική ομάδα (19:30 Novasports 1).

Να περάσει νικηφόρα από την Ξάνθη και να παραμείνει αήττητος στο ελληνικό πρωτάθλημα θέλει ο Ολυμπιακός, στην αναμέτρηση με την τοπική ομάδα (19:30 Novasports 1). Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Ακριτών, προκειμένου να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος. Οι νταμπλούχοι Ελλάδος έχουν «αέρα» έντεκα βαθμών από τον δεύτερο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ.

Ο Μίτσελ αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα, καθώς δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στους Κάρολ, Σέποβιτς, Γιαννιώτη, Μήτρογλου, Μασάντο, Παπάζογλου και Βάις. Επίσης, εκτός έμεινε και ο τραυματίας Σιόβας.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια και τους Μανωλά και Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Οι Χολέμπας και Τόρες θα είναι οι δυο μπακ των «ερυθρολεύκων», ενώ οι Μανιάτης και Σάμαρης θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι. Οι Κάμπελ, Φουστέρ και Ντομίνγκες θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοόι, ενώ ο Σαβιόλα θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ολυμπιακός μετρά 15 νίκες σε σύνολο 24 αγώνων με την ακριτική ομάδα. Οι Ακρίτες έχουν επτά νίκες, ενώ δυο αναμετρήσεις έχουν λήξει ισόπαλες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.