Και ο Μποζίνοφ στη λίστα των υποψηφίων

Λιγότερο από μια εβδομάδα έμεινε για την ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων και ώρα με την ώρα το ενδιαφέρον κορυφώνεται.
Δημοσίευση: 25/01/2014 - 16:20

Λιγότερο από μια εβδομάδα έμεινε για την ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων και ώρα με την ώρα το ενδιαφέρον κορυφώνεται.

Ολοένα και περισσότερα ονόματα κάνουν την εμφάνισή τους ως υποψήφια να ενισχύσουν τη μια ή την άλλη  ομάδα.
Στην περίπτωση του ΠΑΟΚ το αντίστοιχο ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ποιος θα είναι - τελικά - ο εκλεκτός για τη θέση του επιθετικού. Στα αρκετά ονόματα που έχουν ακουστεί ως τώρα ήρθε να προστεθεί ακόμη ένα.

Ο 27χρονος Βούλγαρος επιθετικός Βαλερί Μποζίνοφ με θητεία σε Λέτσε, Φιορεντίνα, Γιουβέντους, Μάντσεστερ Σίτι, Πάρμα, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Βερόνα, Βιτσέντζα αλλά με καριέρα προβληματική που βρίσκεται σε φθίνουσα πορεία, σύμφωνα με δημοσιεύματα από μέσα της πατρίδας του απέρριψε πρόταση της Λέφσκι Σόφιας προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Ως είθισται οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» τηρούν σιγή ιχθύος και συνειδητά αποφεύγουν να σχολιάσουν οτιδήποτε έχει να κάνει με μεταγραφικούς στόχους, παρά μόνον σε περιπτώσεις που βρίσκονται λίγο πριν από την επίτευξη συμφωνίας ή έχουν απορριφθεί οριστικά