Λίκουκ: «Να βοηθήσω τον Απόλλωνα» (video)

Έτοιμος να βοηθήσει τον Απόλλωνα Σμύρνης να πετύχει τους στόχους του εμφανίστηκε ο Λίκουκ με δηλώσεις του στο novasports.gr εν όψει του αγώνα με την Καλλονή.

Έτοιμος να βοηθήσει τον Απόλλωνα Σμύρνης να πετύχει τους στόχους του εμφανίστηκε ο Λίκουκ με δηλώσεις του στο novasports.gr εν όψει του αγώνα με την Καλλονή.

«Έχω προσαρμοστεί πολύ καλά. Όλοι μου συμπεριφέρονται πολύ καλά, μου αρέσει εδώ και δουλεύω πάρα πολύ για να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Λίκουκ.

Για το αν πιστεύει πως μπορεί να επανέλθει στο επίπεδο που ήταν: «Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω. Έχω δει τα τελευταία δύο παιχνίδια της ομάδας, η ατμόσφαιρα και το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετική και πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω για να πάμε μπροστά».

Για το πόσο διαφορετικό είναι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα σε σχέση με την Αγγλία: «Η ένταση στην Αγγλία είναι πολύ διαφορετική. Στην Αγγλία όταν πάρεις τη μπάλα συνέχεια έχεις δύο, τρεις αντιπάλους μπροστά σου, ενώ εδώ έχει παραπάνω χρόνο. Εδώ δουλεύουν πάρα πολύ στο κέντρο και προσπαθούν να παίξουν από τα πλάγια για να μπορώ εγώ να πάρω τη μπάλα και με ευνοεί αυτό».

Για το παιχνίδι με την Καλλονή: «Έχουν φέρει δύο, τρία καλά αποτελέσματα στα τελευταία ματς και θα έχουν αυτοπεποίθηση. Και εμείς από την πλευρά μας έχουμε κάνει κάποια καλά αποτελέσματα και πιστεύω ότι θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι».

Για το αν του ταιριάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και ο Απόλλωνας: «Πιστεύω ναι. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχουμε γκολ. Αυτός είναι ο στόχος μου, να βοηθήσω την ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.