Αισιοδοξία για Μαρκάνο

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό, αρχικά ως δανεικός, φέρεται να βρίσκεται ο Ιβάν Μαρκάνο.
Δημοσίευση: 24/01/2014 - 07:32

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό, αρχικά ως δανεικός, φέρεται να βρίσκεται ο Ιβάν Μαρκάνο.

Ο Ισπανός αμυντικός που είχε αγωνιστεί και παλαιότερα στους «ερυθρόλευκους», αποτελεί την εισήγηση του Μίτσελ για την άμεση ενίσχυση της αμυντικής γραμμής και η διοίκηση των πρωταθλητών βρίσκεται σε επαφή με τη Ρούμπιν Καζάν για την ικανοποίηση του αιτήματος του προπονητή.

Ο ίδιος ο Μαρκάνο φέρεται να επιθυμεί τη μετακόμιση από τη Ρωσία και την επιστροφή στην Ελλάδα, με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν και οψιόν αγοράς το προσεχές καλοκαίρι.

Κατά τα άλλα, οι «ερυθρόλευκοι» επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον για τον 26χρονο Βέλγο δεξιό χαφ Τζόναθαν Λεζάρ, που έμεινε ελεύθερος από την Τέρεκ Γκρόζνι και θα συνεχίσει τη σεζόν στη Μαλίν, πριν μετακομίσει στον Πειραιά το καλοκαίρι.

Τέλος, παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται και ο 22χρονος Νορβηγός αμυντικός μέσος Ιμπραΐμ, ο οποίος βρέθηκε την Πέμπτη στην Ελλάδα, πέρασε ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται σήμερα να υπογράψει για 3.5 χρόνια στους «ερυθρόλευκους». Ο παίκτης αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός στον Εργοτέλη και το καλοκαίρι θα ενταχθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού.