Λάζαρ: «Δε φοβάμαι τον Ηρακλή» (video)

Να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις θέλει από τον ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή για το κύπελλο Ελλάδος, ο Κοστίν Λάζαρ.

Να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις θέλει από τον ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή για το κύπελλο Ελλάδος, ο Κοστίν Λάζαρ. Ο Ρουμάνος μέσος υπογράμμισε πως δε φοβάται κάτι από τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του, εν όψει της αναμέτρησης στην Τούμπα. Επίσης, ο Λάζαρ αναφέρθηκε επίσης στην ήττα 2-0 του «Δικέφαλου» του Βορρά από τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα. Αναλυτικά, δήλωσε στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι του ΠΑΟΚ.

Για την ήττα από τον Πανιώνιο:

«Δεν περιμέναμε να χάσουμε από τον Πανιώνιο, όμως τον τελευταίο μήνα δεν παίζουμε τόσο καλά και βλέπαμε πως θα πλησίαζε μια ήττα αν συνεχίζαμε έτσι. Ελπίζω όλοι οι ποδοσφαιριστές να αλλάξουμε τον τρόπο μας και να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερα. Προσπαθούμε να αφήσουμε πίσω ό,τι συνέβη, όχι όμως να το ξεχάσουμε. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που παίζαμε προηγουμένως. Διανύουμε μια κακή περίοδο και πρέπει να επανέλθουμε».

Για τον θεσμό του Κυπέλλου:

«Είναι μεγάλος στόχος για εμάς, θέλουμε το Κύπελλο και πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς ως τον τελικό. Έχουμε το πλεονέκτημα πως κερδίσαμε τον Ηρακλή στην έδρα του και τώρα θα παίξουμε στην Τούμπα με τους φιλάθλους μας. Θα έχουμε υποστήριξη από αυτούς, αν και πιστεύω πως δεν θα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις στα τελευταία ματς και αυτό είναι φυσιολογικό. Ελπίζω πως από αυτό το ματς θα παίζουμε καλύτερα».

Για το αν φοβάται κάτι από τον Ηρακλή

«Δεν φοβάμαι κάτι από τον Ηρακλή, φοβάμαι μόνο εμάς. Ελπίζω να βρεθούμε σε καλή μέρα και να αφήσουμε πίσω ότι έχει συμβεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.