Άμεσες εξελίξεις για το θέμα του αμυντικού

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να τελειώσει το θέμα του κεντρικού αμυντικού για τον Ολυμπιακό, ο οποίος φέρεται να έχει ήδη κάνει τις απαραίτητες κινήσεις.
Δημοσίευση: 21/01/2014 - 08:12

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να τελειώσει το θέμα του κεντρικού αμυντικού για τον Ολυμπιακό, ο οποίος φέρεται να έχει ήδη κάνει τις απαραίτητες κινήσεις. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει πρόταση στον παίκτη, στον οποίο έχουν καταλήξει για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας και πλέον περιμένουν την οριστική του απάντηση.

Τα ίδια δημοσιεύματα τονίζουν πως οι «ερυθρόλευκοι» θα αποκτήσουν έναν αμυντικό, προκειμένου να ενισχυθούν εν όψει του δεύτερου μισού της εφετινής σεζόν, περιμένοντας παράλληλα και την επιστροφή του Δημήτρη Σιόβα, τον οποίο εξακολουθούν να υπολογίζουν κανονικά.

Ο Μίτσελ μελέτησε όλες τις προτάσεις που είχε στα χέρια του και φέρεται να έχει κάνει τις σχετικές εισηγήσεις στους ιθύνοντες των νταμπλούχων Ελλάδος.  Ο Ισπανός τεχνικός φέρεται να έχει καταλήξει σε παίκτη από την αγορά της πατρίδας του. Τις προηγούμενες ημέρες στο στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρονταν να βρίσκονται οι Εσκουντέ, Μποτία, Φιγουέρας και Ράφα.

Παράλληλα, οι Ισά και Καρεμπέ φέρονται να έχουν ξεχωρίσει από τη γαλλική αγορά τους Πεϊτσινοβιτς, Σκιλασί και Μενσά.