Υστατη προσπάθεια για τα δελτία

Την ύστατη προσπάθεια, προκειμένου να αποκτήσουν τα δελτία των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών τους, θα επιχειρήσουν σήμερα οι άνθρωποι του Αρη.
Δημοσίευση: 17/01/2014 - 07:08

Την ύστατη προσπάθεια, προκειμένου να αποκτήσουν τα δελτία των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών τους, θα επιχειρήσουν σήμερα οι άνθρωποι του Αρη. Είναι Παρασκευή, τελευταία εργάσιμη ημέρα της εβδομάδας, κάτι που σημαίνει πως ότι είναι να γίνει, θα γίνει κατά τη διάρκεια των επόμενων ωρών, μέχρι το μεσημέρι.

Τα κιτρινόμαυρα βλέμματα, λοιπόν, θα βρίσκονται ξανά στα γραφεία της ΕΠΟ, η οποία χθες, όπως και τις προηγούμενες ημέρες, αρνήθηκε να εκδώσει τα δελτία στον Αρη, λόγω έλλειψης φορολογικής ενημερότητας, μη δεχόμενη την προσωρινή διαταγή αναστολής πληρωμών, αλλά και τη βεβαίωση οφελών που της έχει προσκομίσει η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης. Για το λόγο αυτό μεταβαίνουν στην Αθήνα τόσο ο αντιπρόεδρος, Θανάσης Κώνστας, όσο και ο υπεύθυνος του λογιστηρίου, Μπάμπης Κωτσιόπουλος.

Εφόσον οι δύο πλευρές επιμείνουν και σήμερα στις θέσεις τους, το πιθανότερο είναι να μην υπάρξει εξέλιξη στο θέμα, οπότε οι κίτρινοι, πιθανότατα, θα προβούν στις ενέργειες που έχουν προαναγγείλει, πηγαίνοντας σε μηνύσεις κατά φυσικών προσώπων της Ομοσπονδίας, για απείθεια. 

Κάτι τέτοιο θα σημάνει αφενός μεν την έναρξη «πολέμου» με την ΕΠΟ και αφετέρου το ότι ο Αρης θα αναγκαστεί να αγωνιστεί και κατά του Ατρομήτου, χωρίς τους 6 ποδοσφαιριστές που έχει αποκτήσει.