Κωνσταντινίδης: «Δυνατό το παιχνίδι κόντρα στον Εργοτέλη»

Ο υπεύθυνος scouting της ομάδας της Ξάνθης, Κώστας Κωνσταντινίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Σπορ FM Κρήτης τόνισε ότι το παιχνίδι κόντρα στον Εργοτέλη θα είναι πολύ δυνατό.
Δημοσίευση: 16/01/2014 - 18:00

Ο υπεύθυνος scouting της ομάδας της Ξάνθης, Κώστας Κωνσταντινίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Σπορ FM Κρήτης τόνισε ότι το παιχνίδι κόντρα στον Εργοτέλη θα είναι πολύ δυνατό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

- Για την πορεία της Ξάνθης στο φετινό πρωτάθλημα: «Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς αν δεν υπήρχαν ορισμένοι παράγοντες που μας τους στέρησαν. Δύο φορές μας ακυρώθηκαν γκολ στα τελευταία λεπτά, απέναντι στον ΠΑΟΚ είχαμε καλή εμφάνιση και από δικά μας λάθη χάσαμε, ενώ με τον Πανθρακικό παίζαμε για 75' με 10 παίκτες και ηττηθήκαμε με τον τρόπο που όλοι είδαμε. Θα μπορούσαμε πάντως να έχουμε καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή παρά τα διαιτητικά λάθη».

- Για το φετινό πρωτάθλημα: «Εκτός από τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ που έχουν ξεφύγει, τον Ατρόμητο που δείχνει σταθερότητα οι υπόλοιπες ομάδες δεν παρουσιάζουν διαφορές κι αυτό φαίνεται στα μεταξύ τους παιχνίδια. Ίσως ορισμένες αλλάξουν εξαιτίας της ενίσχυσης στη μεταγραφική περίοδο»

- Για τον προσεχή αγώνα με τον Εργοτέλη: «Κάθε παιχνίδι για μας είναι σημαντικό. Το παιχνίδι με τον Εργοτέλη είναι ιδιαίτερο γιατί και οι δύο ομάδες έχουν μεγάλες βαθμολογικές ανάγκες. Εμείς προερχόμαστε από ήττες, ενώ ο Εργοτέλης επιπλέον άλλαξε και προπονητή»

- Για την πορεία του ΟΦΗ: «Περίμενα ότι ο ΟΦΗ θα βρίσκεται σε αυτό το σημείο. Δε μπορεί να κάνει άλματα γιατί είναι σε μια μεταβατική περίοδο. Άλλαξε αρκετά πρόσωπα, και προσπαθεί να βρει μια ταυτότητα. Κάνει καλή πορεία με αυτά τα δεδομένα. Στον κόσμο του βέβαια δεν αρκεί αυτό όμως πρέπει να δούμε την πραγματικότητα».

- Για τη συνεργασία του με το Ράινερ Μάουρερ: «Ξέρω το Μάουρερ από τη θητεία μου στον ΟΦΗ σε μια χρονιά που είχαμε καλή πορεία. Είναι αρκετά εργατικός, όμως κάθε προπονητής και ιδιαίτερα εδώ στην Ελλάδα κρίνεται από τα αποτελέσματα».