Νέο κάλεσμα του Παπουτσάκη

Να δώσουν το «παρών» στις εξέδρες του Παγκρήτιου Σταδίου στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο κάλεσε τους φιλάθλους της Κρήτης ο Απόστολος Παπουτσάκης.
Δημοσίευση: 04/02/2011 - 12:14

Να δώσουν το «παρών» στις εξέδρες του Παγκρήτιου Σταδίου στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο κάλεσε τους φιλάθλους της Κρήτης ο Απόστολος Παπουτσάκης. Ο πρόεδρος του Εργοτέλη αναφέρθηκε στην κρισιμότητα της αναμέτρησης και υπογράμμισε πως όλοι πρέπει να βοηθήσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα, ο Παπουτσάκης τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της κρητικής ΠΑΕ: «Μας χωρίζουν λίγες ώρες από το κρισιμότερο μέχρι τώρα παιχνίδι της χρονιάς. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και ο αγώνας με τον Πανιώνιο είναι ικανός να κρίνει πολλά. Έχουμε θέσει ως στόχο την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη επτάδα. Και ο στόχος αυτός περνάει από το Παγκρήτιο στάδιο και κατ' αρχήν από το μεθαυριανό παιχνίδι. Η ομάδα μας χρειάζεται τη στήριξη όλων. Όλοι μαζί θα κάνουμε ένα πρώτο αποφασιστικό βήμα για την επίτευξη του στόχου μας. Όλοι μαζί θα φτάσουμε τον Εργοτέλη πιο ψηλά από ποτέ. Όλοι την Κυριακή στις 15.00 στο Παγκρήτιο. Γιατί ο στόχος μας κάνει μια γροθιά».