Mανωλάς… έσω έτοιμος

Ευχάριστα νέα επεφύλασσε η προπόνηση της ΑΕΚ, όσον αφορά την κατάσταση του Μανωλά. Ξανά για Μπλάνκο οι Τούρκοι.

Ευχάριστα νέα επεφύλασσε η προπόνηση της ΑΕΚ, όσον αφορά την κατάσταση του Κώστα Μανωλά, ο οποίος έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ. Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός έδειξε να επανέρχεται από τον τραυματισμό του στο ματς της Τρίπολης πριν δύο εβδομάδες.

Στο μεταξύ, ο Ναμπίλ Μπαχά έκανε δεύτερη δυνατή προπόνηση με την Ένωση, ο Νταβίντ Ματέος έκανε την πρώτη του και έδειξε δείγματα ετοιμότητας ωστόσο η συμμετοχή και των τριών ποδοσφαιριστών στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη, είναι στο… χέρι του Χιμένεθ.

Να σημειωθεί τέλος ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η τουρκική Εσκίσεχιρ επανήλθε με ανεβασμένη πρόταση (περίπου 550.000 ευρώ) για τον Ισμαιλ Μπλάνκο ωστόσο ο Αργεντίνος επιθετικός εξακολουθεί να είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη γειτονική χώρα.  

Τέλος, με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο Σταύρος Αδαμίδης καλεί τους φίλους της Ένωσης να δώσουν βροντερό παρόν στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στηρίζοντας όμως την ομάδα τους σε κόσμια πλαίσια…
“Φίλοι Ενωσίτες,
Την Τετάρτη η ομάδα μας δίνει έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες της τελευταίας διετίας. Εννέα χρόνια χωρίς τίτλο είναι πάρα πολλά για έναν τεράστιο σύλλογο όπως η ΑΕΚ. Στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και παρά τις δυσκολίες μετακίνησης λόγω της απεργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, η παρουσία σας είναι πολύ σημαντική.

Αποφύγαμε την άδικη τιμωρία της ομάδας μας, που θα σας στερούσε το δικαίωμα να βρεθείτε στο γήπεδο. Θα πρέπει να μη δώσουμε στη συνέχεια την παραμικρή αφορμή.  Είναι μεγάλη ευκαιρία να δημιουργήσετε  μια ζεστή ατμόσφαιρα  υποστηρίζοντας με πάθος αλλά με κόσμιο τρόπο τους παίκτες μας, σπρώχνοντας την ομάδα μας στη νίκη.

Η αγάπη σας για την ΑΕΚ δεν αμφισβητείται. Αποδείξτε την για μια ακόμη φορά. Το βράδυ της  Τετάρτης  ας σταθούμε όλοι δίπλα στην ομάδα.
Σταύρος Αδαμίδης”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.