Ελπίδες για Μανωλά

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Χιμένεθ τον Κώστα Μανωλά. Προπονήθηκε ο Μπάχα.

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Μανόλο Χιμένεθ τον Κώστα Μανωλά. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχει κάποιες ελπίδες να δώσει το «παρών» στη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός αμυντικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνηση την Κυριακή, όμως αν καταφέρει να επανέλθει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων τη Δευτέρα, τότε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Επίσης, ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησαν και οι Τραϊανός Δέλλας και Νίκος Γεωργέας, οι οποίοι έχουν τεθεί εκτός «μάχης» για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.

Από εκεί και πέρα, την πρώτη του προπόνηση με την Ένωση έκανε και ο Ναμπίλ Μπάχα. Ο Μαροκινός παίκτης τέθηκε στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ και τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσει να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας, έτσι ώστε να μπορεί να τον υπολογίζει ο Ανδαλουσιανός για την συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση της Ξάνθης, ακολούθησαν το πρωί της Κυριακής πρόγραμμα αποφόρτισης. Από την προπόνηση απουσίαζε ο Νέιθαν Μπερνς, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα. Η επόμενη προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα στις 16:30.

Την ίδια ημέρα αναμένεται να υπογράψουν τα νέα του συμβόλαια τόσο ο Νταβίντ Ματέος, ο οποίος αναμένεται στις 16:00 της Κυριακής στην Ελλάδα, όσο και ο Ναμπίλ Μπάχα. Οι δυο ποδοσφαιριστές θα ανακοινωθούν επισήμως από τη διοίκηση της Ένωσης και θα προσφέρουν δυο ακόμα λύσεις στον Μανόλο Χιμένεθ, ενόψει της συνέχειας της εφετινής σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.