Ο Μίτσελ και οι άλλοι

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει προκρίνει την απόκτηση του Μίτσελ για τη θέση του αμυντικού μέσου και η ΑΕΚ θα κινηθεί για να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού από τη Μπέρμιγχαμ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει προκρίνει την απόκτηση του Μίτσελ για τη θέση του αμυντικού μέσου και η ΑΕΚ θα κινηθεί για να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού από τη Μπέρμιγχαμ. Ο 25χρονος Ισπανός χαφ, δεν είναι στις αρχικές επιλογές του Αλεξ ΜακΛις και φέτος “μετράει” μόλις τρεις συμμετοχές και αυτές στο Λιγκ Καπ.

Ο Μιγκέλ Μάρκος Μαδέρα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, αποκτήθηκε από τη Σπόρτινγκ Χιχόν τον Ιανουάριο του 2010 και στο β’ μισό του περσινού πρωταθλήματος έκανε 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Μίτσελ μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αμυντικός μέσος, όσο και ως αριστερός χαφ, θέσεις που η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ “πονάει”.

Σε ότι αφορά τη θέση του αριστερού μπακ, ο 19χρονος Λιονέλ Κάρολ της Ναντ (ομάδα της Β’ κατηγορίας της Γαλλίας), φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός των “κιτρινόμαυρων”, όμως η υπόθεσή του έχει αρκετές δυσκολίες. Ακόμα και αν δεν προχωρήσει τώρα η απόκτησή του, δεν αποκλείεται η “Ένωση” να τρέξει από τώρα τις εξελίξεις για να τον εντάξει στο ρόστερ της το καλοκαίρι.

Τέλος στην Αθήνα αναμένεται την Κυριακή ο Γιον Γκουόνι Φιόλουσον. Ο 21χρονος Ισλανδός κεντρικός αμυντικός που δοκιμάστηκε σε Μπάγερν Μονάχου και Αϊντχόφεν θα περάσει το επόμενο διάστημα από το “μικροσκόπιο” του Μανόλο Χιμένεθ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.