Παπουτσάκης: Πρώτα οι ανανεώσεις

Στις ανανεώσεις των συμβολαίων έχει πέσει το μεγαλύτερο βάρος της διοίκησης του Εργοτέλη, σύμφωνα με τον Απόστολο Παπουτσάκη.

Στις ανανεώσεις των συμβολαίων έχει πέσει το μεγαλύτερο βάρος της διοίκησης του Εργοτέλη, σύμφωνα με τον Απόστολο Παπουτσάκη. Ο πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ αναφέρθηκε στην έκδοση του βιβλίου με την ιστορία της ομάδας, καθώς επίσης και στον Νίκο Καραγεωργίου. Ο Παπουτσάκης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την παρουσίαση του βιβλίου της ιστορίας του Εργοτέλη: “Είναι μια ιστορική ημέρα για αυτό τον ιστορικό σύλλογο. Έπρεπε να κάνουμε αυτή την παρουσίαση της ιστορίας του Εργοτέλη. Είναι ένα έργο που θα αποτελέσει έναν από τους βασικούς εξωαγωνιστικούς στόχους της διοίκησης και με χαρά ετοιμαζόμαστε απόψε να κάνουμε την παρουσίαση της ιστορίας του. Ήταν μια δύσκολη εποχή, εμείς οι μεγαλύτεροι τις θυμόμαστε αυτές τις στιγμές. Δεν μπορούσαν να σμίξουν και να μιλήσουν δυο άνθρωποι μεταξύ τους, τότε είχε γίνει μια συναυλία του Μίκη Θεοδωράκη στο Ηράκλειο αλλά δεν δεχόταν κανένας να του παραχωρήσει κάποιο χώρο. Η τότε διοίκηση του Εργοτέλη αποφάσισε να του παραχωρήσει χώρο, έδωσε την συναυλία ο Μίκης και από τότε μπήκε στα κατάστιχα της χούντας”.

Μια σκηνή από το βιβλίο που είναι χαρακτηριστική: “Το βιβλίο έχει πάρα πολλά σημεία που μπορούν να κάνουν έναν άνθρωπο να αισθανθεί πραγματικά άνθρωπος. Όλες οι διοικήσεις του Εργοτέλη ήταν προοδευτικές και είχαν ανθρώπους που κοιτούσαν το κοινωνικό σύνολο. Αυτό έπρεπε να καταγραφεί και να αξιολογηθεί από τους μεταγενέστερους ώστε κι εμείς να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το έργο τους. Έχει πάρα πολλά στοιχεία που θα μπορούσαν να συγκινήσουν πολλούς ανθρώπους. Το να απομονώσεις κάποιο στοιχείο από το βιβλίο θα ήταν λάθος. Είναι μια πολύ δυνατή ιστορία την οποία εμείς οι νεότεροι θα πρέπει να την συνεχίσουμε”.

Για την πρόταση που είχε καταθέσει σχετικά με την ένωση όλων των ομάδων της Κρήτης: “Αυτό που είπα ήταν ότι θα πρέπει να ενωθούν οι επαγγελματικές δυνάμεις της Κρήτης, να έχουν μια πολύ μεγάλη ομάδα η οποία να μπορεί να σταθεί σε όλα τα επίπεδα. Η εποχή είναι πολύ δύσκολη και το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το οικονομικό. Όλοι ζοριζόμαστε, ήταν μια συγκυριακή περίπτωση να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι, δεν βρήκε απήχηση σε πρώτη φάση, ελπίζουμε να γίνει κάτι καλύτερο”.

Για τους στόχους της ομάδας: “Εμείς που είμαστε μέσα στην ομάδα δεν ανησυχήσαμε ποτέ γιατί ξέρουμε τι παίκτες έχουμε και γνωρίζουμε την ομάδα πως λειτουργεί. Ήταν κάποιοι δύσκολοι αγώνες, παίξαμε πολλά παιχνίδια με τους “μεγάλους” εντός έδρας και αυτό μας έφερε πίσω. Η ομάδα θα πάει πολύ ψηλά, έχουμε βάλει στόχο την 7η θέση, πιστεύω όμως να πάμε και καλύτερα”.

Για τον Νίκο Καραγεωργίου: “Σε όλη μου την ζωή σαν επιχειρηματίας πιστεύω στους ανθρώπους και όταν πιστεύεις σε έναν άνθρωπο πρέπει να του δώσεις ένα χρονικό διάστημα ώστε να δείξει αυτό που είναι. Ο Νίκος είναι αξιόλογος προπονητής και ένας ηθικός άνθρωπος για εμάς. Βέβαια άνθρωπος είναι και μπορεί να κάνει λάθη αλλά δεν μπορείς με το παραμικρό να παίρνεις του καθενός το κεφάλι γιατί στο τέλος θα παίρνεις κεφάλια και θα βρίσκεσαι στην ίδια κατάσταση. Τώρα έχουμε φτάσει στο σημείο του να ξέρουμε τι θέλουμε στον Εργοτέλη. Βάλαμε τις βάσεις, στον οργανωτικό τομέα έχουμε φτάσει σε ένα πολύ επιθυμητό αποτέλεσμα και τώρα το μόνο που μας μένει είναι το αγωνιστικό κομμάτι το οποίο θα το δούμε πολύ καλά και εμείς ως διοίκηση αλλά και ο Νίκος Καραγεωργίου ως προπονητής”.

Για τις μεταγραφικές κινήσεις: “Επειδή το καλοκαίρι λήγουν πολλά συμβόλαια στην ομάδα προσπαθούμε από τώρα να κάνουμε κάποιες κινήσεις. Αν βρούμε κάτι αξιόλογο στην πορεία θα το πάρουμε. Πιστεύουμε πως η ομάδα μπορεί να συνεχίσει και με το υλικό που έχει”.

Για τις διαμάχες των προέδρων στην Superleague: “Όπου υπάρχει πρόεδρος θα υπάρξει και κόντρα. Μην το βλέπετε κακόπιστα, εγώ καλόπιστα τα βλέπω. Είναι αξιόλογοι άνθρωποι όλοι και θα βαδίσουμε σωστά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.