Η… κρίσιμη Πέμπτη

Η σύσκεψη της Πέμπτης ανάμεσα σε Χιμένεθ και Αδαμίδη θα βάλει σε σειρά τις προτεραιότητες της ΑΕΚ και θα δρομολογήσει τις εξελίξεις στα ανοιχτά μέτωπα.

Η σύσκεψη της Πέμπτης ανάμεσα σε Μανόλο Χιμένεθ και Σταύρο Αδαμίδη θα βάλει σε σειρά τις προτεραιότητες της ΑΕΚ και θα δρομολογήσει τις εξελίξεις στα ανοιχτά μέτωπα. Από τις μεταγραφές, τις αποδεσμεύσεις και τις δοκιμές, μέχρι το τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον των Ισμαελ Μπλάνκο και Ράφικ Τζιμπούρ και ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις για τον Γιάννη Μανιάτη. Ο χρόνος άλλωστε τρέχει καθώς οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέφουν την Τετάρτη στις προπονήσεις.

Ο 24χρονος διεθνής δεξιός μπακ του Πανιωνίου είναι ο μεγάλος στόχος της Ενωσης για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο και η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση κάνει ότι μπορεί για να φέρει τον παίκτη στην ομάδα. Ο Πανιώνιος έχει αποφασίσει να πουλήσει τον Μανιάτη και η ΑΕΚ δείχνει διάθεση κλείσει επιτέλους την «τρύπα» στο δεξί άκρο της άμυνας της.

Η διοίκηση της Ενωσης είναι αποφασισμένη να επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση, ώστε να πείσει την αντίστοιχη της ομάδας της Νέας Σμύρνης να πει το πολυπόθητο  «ναι». Τα χρήματα θα αυξηθούν (η πρώτη πρόταση ήταν μόλις 200.000 ευρώ), ενώ όλα δείχνουν ότι «κλειδί» θα είναι οι δανεικοί που θα δοθούν στον Πανιώνιο. Η ΑΕΚ  έχει μία… προτεινόμενη λίστα (Λεονάρντο, Γιάχιτς, Αργυρίου, Πατσατζόγλου, Εντερ, Νταντόμο, Γκερέιρο) ενώ στους «κυανέρυθρους» αρέσει και ο Μπερνς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.