Βαρύ το κλίμα στον ΠΑΟΚ

Η νέα ήττα στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ, έφερε κατήφεια στις τάξεις του ΠΑΟΚ και το κλίμα πλέον στον "Δικέφαλο" του Βορρά είναι αρκετά βαρύ.

Η νέα ήττα στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ, έφερε κατήφεια στις τάξεις του ΠΑΟΚ και το κλίμα πλέον στον “Δικέφαλο” του Βορρά είναι αρκετά βαρύ. Ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε στους παίκτες της ομάδας του, πριν την αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη, στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”, θέλοντας να τους τονώσει την ψυχολογία, εν όψει των δυο αγωνιστικών, που απομένουν για το φινάλε της εφετινής σεζόν. 

Οι “ασπρόμαυροι” καλούνται να τερματίσουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, προκειμένου να εξασφαλίσουν την απευθείας συμμετοχής τους στους ομίλους του Europa League. Οι ιθύνοντςε της ομάδας δε θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο να τερματίσει η ομάδα στην τελευταία θέση του μίνι πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει πως ο προγραμματισμός και η καλοκαιρινή προετοιμασία, θα πρέπει να ξεκινήσουν σύντομα.

Η προσοχή όλων στρέφετια στην επικείμενη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, όπου η νίκη είναι “μονόδρομος”. Ο ΠΑΟΚ θέλει το “τρίποντο”, προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά δεύτερης θέσης. Ο Γεωργιάδης θα δει τη Δευτέρα σε ποιους παίκτες μπορεί να υπολογίζει. Ο Τζιόλης επιστρέφει, αφού εξέτισε την ποινή του, ενώ δεν υπολογίζονται οι Σαλπιγγίδης, Νομπόα και Γλύκος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.