Η απόλυτη ισορροπία των Χανίων

Πλατανιάς και Ατρόμητος ολοκληρώνουν το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, παίζοντας στις 21:30 στα Περιβόλια (ΝS 1, #PLATATR).

Πλατανιάς και Ατρόμητος ολοκληρώνουν το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, παίζοντας στις 21:30 στα Περιβόλια (ΝS 1, #PLATATR).

Τρεις ισοπαλίες είναι το αποτέλεσμα ισάριθμων αγώνων μέχρι τώρα στην Κρήτη ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον Ατρόμητο να είναι συνολικά αήττητος απέναντι στους Χανιώτες (3 νίκες, 3 ισοπαλίες).

Η υπέρβαση κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, δεν κατέστη δυνατή για διάφορους λόγους, με τον Ατρόμητο να στρέφει υποχρεωτικά πλέον την προσοχή του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το καλό ξεκίνημα έγινε κόντρα στον Λεβαδειακό την προηγούμενη εβδομάδα, με τους πρώτους τρεις πόντους να μπαίνουν στο σακούλι. Οι Περιστεριώτες θα επιχειρήσουν να φύγουν για πρώτη φορά με το τρίποντο από τα Περιβόλια, θέλοντας έτσι να αφήσουν πίσω τους το 3-0 της Τουρκίας. 

Η πρεμιέρα ήταν εκ των πραγμάτων δύσκολη κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με το 3-0 να υποχρεώνει τον Πλατανιά να βρει βαθμούς κόντρα στον Ατρόμητο. Η ομάδα του Παράσχου θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά φέτος μπροστά στον κόσμο της και έχοντας σαν προίκα την παράδοση που τη θέλει αήττητη απέναντι στους Περιστεριώτες, θα επιχειρήσει την πρώτη της νίκη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.