Φερνάντεθ: “Ομάδα σαν οικογένεια”

Ο Μπόρχα Φερνάντεθ εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος με τη μετεγγραφή του στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ στάθηκε ειδικά στο κλίμα της ομάδας, το οποίο χαρακτήρισε οικογενειακό.
Δημοσίευση: 02/07/2019 - 08:50
Ο Μπόρχα Φερνάντεθ εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος με τη μετεγγραφή του στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ στάθηκε ειδικά στο κλίμα της ομάδας, το οποίο χαρακτήρισε οικογενειακό. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε πως είναι θετικό για τον ίδιο, το γεγονός πως υπάρχουν στους Αρκάδες αρκετοί Ισπανοί, κάτι που θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί γρήγορα.

Χαρακτηριστικά, ο Φερνάντεθ τόνισε: “Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος που βρίσκομαι εδώ. Από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι η ομάδα είναι κάτι σαν οικογένεια και για αυτό νιώθω ότι πολύ σύντομα θα μπορέσω να δείξω τον εαυτό μου. Είναι αλήθεια ότι δεν γνωρίζω πάρα πολλά πράγματα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, αυτό που περιμένω και είμαι σίγουρος είναι ότι θα φτιάξουμε μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, η οποία θα προσπαθήσει να πετύχει όσο πιο υψηλούς στόχους γίνεται τη φετινή σεζόν. Πάντα είναι θετικό να υπάρχουν άνθρωποι από την ίδια εθνικότητα, λόγω της επικοινωνίας. Η γλώσσα θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ πιο γρήγορα για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα”.