Στον Ατρόμητο ο Ταλ Καχίλα

Στο δυναμικό του Ατρόμητου ανήκει ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός Ταλ Καχίλα.
Δημοσίευση: 03/07/2019 - 13:36
Στο δυναμικό του Ατρόμητου ανήκει ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός Ταλ Καχίλα. 

Με αστραπιαίες κινήσεις ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες απόκτησης του Ισραηλινού  ποδοσφαιριστή από τους Περιστεριώτες, καθώς είναι εξαιρετικές οι συστάσεις που τον συνοδεύουν. 

Η ταχύτητα του και το πάθος του την ώρα του αγώνα, είναι δύο από τα βασικά στοιχεία που τον έφεραν στην ελληνική ομάδα, ενώ ο ίδιος λίγες ημέρες νωρίτερα απέρριψε πρόταση ανανέωσης από την Μπέιταρ Ιερουσαλήμ, καθώς ήθελε να αγωνιστεί στο εξωτερικό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Καχίλα ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Αυστρία ώστε να ενταχθεί άμεσα στο δυναμικό της ομάδας.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Ταλ Καχίλα, έκανε την παρακάτω δήλωση στο σαϊτ της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ μακριά από τη χώρα μου και ανυπομονώ να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου φορώντας τη φανέλα του Ατρομήτου. Η οργάνωση και η άνθρωποι της ομάδας με γοήτευσαν από την πρώτη στιγμή και νιώθω πολύ χαρούμενος που γίνομαι και εγώ μέλος μιας από τις μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω του ανθρώπους του Ατρομήτου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις δίνοντας το 100% για τον κόσμο της ομάδας μας ώστε να ανεβάσουμε τον Ατρόμητο ακόμα ψηλότερα τόσο στις ελληνικές διοργανώσεις όσο και στο Europa League».