Πάει Λιλ ο Κλωναρίδης

Τις βαλίτσες του για Γαλλία ετοιμάζει ο Βίκτορας Κλωναρίδης καθώς ΑΕΚ και Λιλ έδωσαν τα χέρια για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.

Τις βαλίτσες του για Γαλλία ετοιμάζει ο Βίκτορας Κλωναρίδης καθώς ΑΕΚ και Λιλ έδωσαν τα χέρια για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.
Παρά την εμπλοκή που είχε παρουσιαστεί χθες με τον τρόπο αποπληρωμής, οι γάλλοι που έδειξαν να θέλουν πολύ το νεαρό επιθετικό του «δικεφάλου», έκαναν πίσω και πλέον μένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Η Γαλλική ομάδα συμφώνησε τελικά να καταβάλει τις 800 χιλιάδες ευρώ το αργότερο μέχρι τις 8 Ιουλίου ενώ θα γίνει και το φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων αν και είναι λίγο αδιευκρίνιστο το πότε ακριβώς θα διεξαχθεί.
Οι άνθρωποι της Λιλ έστειλαν τα συμβόλαια στα οποία προβλέπονται όλοι οι όροι της αρχικής συμφωνίας, τα οποία με φαξ εστάλησαν στον Δημητρέλο στην Κομοτηνή προκειμένου να τα υπογράψει να τα στείλει και πάλι στα γραφεία της γαλλικής ομάδας και να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση του Κλωναρίδη στους Γάλλους.

Πλέον τις αμέσως επόμενες ημέρες θα αναχωρήσει και ο έλληνας επιθετικός για το Λιλ προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει και εκείνος το συμβόλαιο του.    


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.