«Η θα σωθούμε ή θα πέσουμε όλοι μαζί»

Τα σενάρια που τον ήθελαν να εγκαταλείπει την προσπάθεια που ξεκίνησε να σώσει την ΑΕΚ διέψευσε ο Θωμάς Μαύρος μέσω της σελίδας του στο Facebook.
Δημοσίευση: 30/06/2012 - 18:44

Τα σενάρια που τον ήθελαν να εγκαταλείπει την προσπάθεια που ξεκίνησε να σώσει την ΑΕΚ διέψευσε ο Θωμάς Μαύρος μέσω της σελίδας του στο Facebook.
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής επεσήμανε ότι θα φτάσει μέχρι το τέλος και ότι βγει, και τόνισε για τους μικρότερους να ρωτήσουν τους πατεράδες τους να μάθουν τι σημαίνει Μαύρος

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Θωμάς Μαύρος

«ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ,
ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ 'ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΡΧΙΣΑΝ', ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ'ΜΕΝΑ. ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ Η ΕΝΟΤΗΤΑ Κ Η ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΧΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ. ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΗ Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ Ή ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ Ή ΔΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΩ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ Ή ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ Ή ΦΕΥΓΩ. ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΖΗΤΗΣΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΣΩΣΟΥΜΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΓΙΑ ΟΤΙ 'Ο ΜΑΥΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ' ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΑΕΚΤΖΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΙΓΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ Κ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ. ΤΕΛΟΣ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΦΥΓΩ (Κ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ) ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ Κ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ. ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ "ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ" ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ, ΘΑ ΤΗΝ ΤΡΑΒΗΞΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Κ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ. 'Η ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ 'Η ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ..

ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ΘΩΜΑΣ ΜΑΥΡΟΣ»