Δοκιμή με... ρεζέρβες ενόψει Μπέρσχοτ

Με νέο πρόσωπο τον Δημήτρη Κολοβό συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία, τις "ρεζέρβες" δοκίμασε για το βασικό σχήμα ο Δώνης.
Δημοσίευση: 19/07/2019 - 22:24
Με νέο πρόσωπο τον Δημήτρη Κολοβό, ο οποίος έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε η προετοιμασία των Πράσινων στο Όστερμπεϊκ. 

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν αρχικά τρέξιμο, στη συνέχεια ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας με αρκετή ένταση και στο τελευταίο μέρος της προπόνησης έπαιξαν δίτερμα στο μισό γήπεδο. 

Ο Γιώργος Δώνης δοκίμασε με την ομάδα των "βασικών" τις ...ρεζέρβες του Τριφυλλιού και σκοπεύει να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες. 

Με τους "βασικούς" συμμετείχαν στο δίτερμα οι: Κότσαρης, Αποστολάκης, Θεοχάρης, Μαυρομμάτης, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Καμπετσής, Εμμανουηλίδης, Βέργος, οι οποίοι αναμένεται να βρεθούν στην αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο φιλικό με τη Μπέρσχοτ, ενώ με τους Πράσινους ήταν οι: Χριστογεώργος, Ινσούα, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Χατζηθεοδωρίδης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Κολοβός και Κόναν.

Οι Μακέντα και Δώνης δεν συμμετείχαν στο προπονητικό δίτερμα και αναμένεται να πάρουν ανάσες και να μην αγωνιστούν στο ματς με τους Βέλγους.