Μιαν ανάσα…

Άλλη μια μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού θα δώσουν σήμερα (15:00, Νοvasports3) ο Λεβαδειακός με την Κέρκυρα στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής.

Άλλη μια μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού θα δώσουν σήμερα (15:00, Νοvasports3) ο Λεβαδειακός με την Κέρκυρα στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής. Οι δυο ομάδες θα συναντηθούν εκ νέου την Τετάρτη στο νησί των Φαιάκων.

Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με δυο σημαντικές απουσίες (Λισγάρας και Ναπολεόνι). Οι δυο παίκτες δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούν και τέθηκαν νοκ-άουτ.

Η αποστολή που επέλεξε ο Γιώργος Παράσχος για το ματς: Στρατηλάτης, Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τόμας, Ζησόπουλος, Αλεξίου, Ιωάννου, Κουτσόπουλος, Μεντί, Κόρμπος, Βιάνα, Μαχαίρας, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Ζαουί, Φαβάλι, Σουμπίνιο, Βασιλείου, Παπαδόπουλος, Πόποβιτς.

Από την άλλη πλευρά ο Χάβι Γκράθια, δεν υπολογίζει στους Αγρίτη και Βέντσελ, οι οποίοι δεν ταξίδεψαν μαζί με την ομάδα.  Ο Έλληνας επιθετικός ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ ο Βέντσελ είναι ανέτοιμος, λόγω της άδειας – δύο εβδομάδων- που είχε πάρει για να πάει στη Γερμανία.

Στη Λιβαδειά ταξίδεψαν οι: Αναστασόπουλος, Γκαλίνοβιτς, Μαϊστόροβιτς, Ζιάμπαρης, Σακελλαρίου, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Γραμμόζης, Όσμαν, Χαμπλ, Ερίθε, Καλαντζής, Γιάντσης, Ιωάννου, Μαρτίν, Τσίγκας, Καραλής, Μίχος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.