Δεν αλλάζει τα πλάνα του ο Φερέιρα

Ο Αμπέλ Φερέιρα φέρεται να είναι ικανοποιημένος με την έως τώρα αφομοίωση από την πλευρά των παικτών του, της τακτικής που θέλει να περάσει στον ΠΑΟΚ.

Ο Αμπέλ Φερέιρα φέρεται να είναι ικανοποιημένος με την έως τώρα αφομοίωση από την πλευρά των παικτών του, της τακτικής που θέλει να περάσει στον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί πως σταδιακά η εικόνα της ομάδας του θα βελτιώνεται και δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές το προσεχές χρονικό διάστημα. Ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδος βλέπει να αυξάνονται και οι διαθέσιμες λύσεις που έχει στα χέρια του για την ενδεκάδα, κάτι που του δίνει τη δυνατότητα να ξεκουράζει και ορισμένους παίκτες, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί αρκετά από την αρχή της σεζόν. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο, εκτός “μάχης” έχουν τεθεί οι Βαρέλα, Ελ Καντουρί και Βέρνμπλουμ, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα κριθεί η συμμετοχή του Μαουρίσιο. Ο Φερέιρα θα αποφασίσει στις επόμενες προπονήσεις για την ενδεκάδα του “Δικέφαλου” του Βορρά στο ματς με τους Θεσσαλούς, αν και δεν αναμένονται πολλές αλλαγές, συγκριτικά με αυτή που είχε παρατάξει στην αναμέτρηση με τη Λαμία. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.