Παραμένουν υψηλές οι απαιτήσεις του Ελαμπντελαουί

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί φέρεται αποφασισμένος να μη ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις, στις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών και μετά το ερχόμενο καλοκαίρι.
Δημοσίευση: 23/10/2019 - 08:21
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί φέρεται αποφασισμένος να μη ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις, στις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών και μετά το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Νορβηγός μπακ των Πειραιωτών αξιώνει αύξηση των ετήσιων αποδοχών του, προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Ο ίδιος θεωρεί πως με αυτό τον τρόπο θα επιβραβευτεί για την προσφορά του στην ομάδα. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής φέρεται να επιθυμεί την παραμονή του στο λιμάνι, όμως έχει πάντα στραμμένη την προσοχή του και στο εξωτερικό, προκειμένου να βρει κάποια πρόταση από ένα καλύτερο πρωτάθλημα. 

Από την πλευρά της, η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει καταθέσει πρόταση για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών και περιμένει την απάντηση του παίκτη. Στις τάξεις των “ερυθρολεύκων” επικρατεί αισιοδοξία, πως στο τέλος οι δυο πλευρές θα βρουν τη “χρυσή τομή” και ο παίκτης θα παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και τα επόμενα χρόνια.