Δυσαρέσκεια για το πάρτι του Βράνιες

Τα όσα έγιναν στο πάρτι των γενεθλίων του Όγκνιεν Βράνιες δεν πέρασαν απαρατήρητα από τη διοίκηση της ΑΕΚ, η οποία φέρεται διατεθειμένη να τιμωρήσει τους παίκτες, βάσει του εσωτερικού κανονισμού.
Δημοσίευση: 23/10/2019 - 08:07
Τα όσα έγιναν στο πάρτι των γενεθλίων του Όγκνιεν Βράνιες δεν πέρασαν απαρατήρητα από τη διοίκηση της ΑΕΚ, η οποία φέρεται διατεθειμένη να τιμωρήσει τους παίκτες, βάσει του εσωτερικού κανονισμού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “κιτρινόμαυροι” είναι δυσαρεστημένοι, τόσο με τη συμπεριφορά των παικτών, όσο με την υπέρβαση του ωραρίου, καθώς τους είχε ξεκαθαριστεί πως το πάρτι θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί το αργότερο στη 01:00, ενώ πολλοί από αυτούς έμειναν τουλάχιστον μέχρι τις 02:00. Παράλληλα, η εικόνα των παικτών να τραγουδούν ημίγυμνοι, πίνοντας ποτά δεν άρεσε στους διοικούντες της ομάδας. 

Ο Ίλια Ίβιτς αναμένεται να ανακοινώσει στους παίκτες τις τιμωρίες τους και θα τους ζητήσει να στρέψουν την προσοχή τους στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”, η οποία είναι κομβική για την πορεία της Ένωσης στο εφετινό πρωτάθλημα. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως η διοίκηση της Ένωσης έχει ξεκαθαρίσει πως το επόμενο διάστημα θα αποτελέσει κριτήριο για το μέλλον ορισμένων παικτών στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, μετά και τις πρόσφατες εικόνες στο πάρτι του Βράνιες.