Θέλει μόνο τη νίκη για να μειώσει τη διαφορά

Ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία, προκειμένου να μειώσει τη διαφορά που τον χωρίζει από τον Ολυμπιακό στους δυο βαθμούς (18:00).

Ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία, προκειμένου να μειώσει τη διαφορά που τον χωρίζει από τον Ολυμπιακό στους δυο βαθμούς (18:00). Οι νταμπλούχοι Ελλάδος θέλουν να πανηγυρίσουν τη δεύτερη σερί επιτυχία τους, μετά το 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης, εκτός έδρας στην επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στην ενεργό δράση, μετά τον τραυματισμό του. Ο Πορτογάλος παίκτης αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στους Βαρέλα, Ελ Καντουρί, Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο. 

Ο “Δικέφαλος” του Βορρά αναμένεται να παραταχθεί με 4-4-1-1 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και με τον Ζίβκοβιτς στην εστία. Οι Κρέσπο και Ίνγκασον θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τους Γιαννούλη και Μάτος στα άκρα της άμυνας. Οι Μίσιτς και Αουγκούστο θα είναι οι δυο κεντρικοί μέσοι, ενώ οι Πέλκας, Μπίσεσβαρ και Λημνιός θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί. Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει ο Σφιντέρσκι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.