Οι μικροί ήταν η αιτία της αποχώρησης του Νταμπίζα

Ο Γιάννης Αλαφούζος θεώρησε πως ο Νίκος Νταμπίζας είχε θέσει στο περιθώριο τους νεαρούς παίκτες του Παναθηναϊκού και αυτός ήταν ένας από τους λόγους, για τους οποίους οδηγήθηκε στην απόφαση να λύσει τη συνεργασία των “πράσινων” μαζί του.
Δημοσίευση: 20/10/2019 - 08:25
Ο Γιάννης Αλαφούζος θεώρησε πως ο Νίκος Νταμπίζας είχε θέσει στο περιθώριο τους νεαρούς παίκτες του Παναθηναϊκού και αυτός ήταν ένας από τους λόγους, για τους οποίους οδηγήθηκε στην απόφαση να λύσει τη συνεργασία των “πράσινων” μαζί του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ισχυρός άνδρας των “πράσινων” θεώρησε πως ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας δεν ακολούθησε το πλάνο που είχε συμφωνηθεί το 2018, σχετικά με την αξιοποίηση των νεαρών παικτών της ομάδας και θεώρησε πως την εφετινή σεζόν οι συγκεκριμένοι παίκτες είχαν τεθεί στο περιθώριο, για να αγωνίζονται στη θέση τους ξένοι παίκτες, οι οποίοι δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα μέχρι στιγμής. 

Ο Αλαφούζος θέλει να συνεχιστεί το πλάνο με την προώθηση νεαρών παικτών του Παναθηναϊκού από τα τμήματα υποδομής, τα οποία θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα και θα γίνουν η βάση πάνω στην οποία θα χτιστεί η ομάδα των “πράσινων” για το μέλλον. Παράλληλα, τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο ίδιος θεώρησε τον Νταμπίζα ως υπεύθυνο για την κατάσταση που επικρατούσε στα αποδυτήρια της ομάδας το τελευταίο διάστημα. Παράλληλα, το κοστολόγησε και τη μη λύση της συνεργασίας του “τριφυλλιού” με τους παίκτες, οι οποίοι δεν υπολογίζονται, όπως για παράδειγμα ο Αντονί Μουνιέ.

Τέλος, τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Αλαφούζος έχει ενεργοποιηθεί το τελευταίο διάστημα στα διοικητικά του Παναθηναϊκού και πως ενημερώνεται τακτικά από τους συνεργάτες του στην “πράσινη” ΠΑΕ για την κατάσταση στην ομάδα και τα όσα γίνονται καθημερινά στο Κορωπί. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες κινήσεις από την πλευρά του, σε μια προσπάθεια να αναστραφεί η εικόνα των “πράσινων” στην έναρξη του πρωταθλήματος.