Θέλει να κρατήσει τον Μαουρίσιο

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει αποφασίσει την παραμονή του Ζοσέ Μαουρίσιο στην Τούμπα και τα επόμενα χρόνια και ετοιμάζεται να του καταθέσει πρόταση για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών.
Δημοσίευση: 16/10/2019 - 08:55
Η διοίκηση του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει αποφασίσει την παραμονή του Ζοσέ Μαουρίσιο στην Τούμπα και τα επόμενα χρόνια και ετοιμάζεται να του καταθέσει πρόταση για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Ο Βραζιλιάνος μέσος των νταμπλούχων Ελλάδος έχει επιστρέψει πλέον στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, μετά τον σοβαρό περσινό τραυματισμό του και στόχο του πλέον είναι η επιστροφή στο βασικό σχήμα. Ο Αμπέλ Φερέιρα υπολογίζει κανονικά τον έμπειρο μέσο, καθώς θεωρεί πως δίνει ποιότητα στη μεσαία γραμμή της ομάδας του. Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι υπέρ της παραμονής του Μαουρίσιο στην Τούμπα και τη νέα σεζόν.

Ο 31χρονος παίκτης θέλει να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, κάτι που ίσως παίξει καταλυτικό  ρόλο στην εξέλιξη των επαφών, οι οποίες αναμένεται να ξεκινήσουν το προσεχές χρονικό διάστημα ανάμεσα στις δυο πλευρές. Ο 31χρονος παίκτης μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και πρόθεση του ΠΑΟΚ είναι να παραμείνει τουλάχιστον για έναν ακόμα χρόνο στην Τούμπα.