Γραμμένος: “Θα φτάσουμε εκεί που πρέπει”

Αισιόδοξος πως οι πρωτοβουλίες που έχουν παρθεί από όλους τους αρμόδιους φορείς θα βοηθήσουν στην καταπολέμηση της βίας εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο., Βαγγέλης Γραμμένος. Ικανοποίηση και από τον Μηνά Λυσάνδρου.

Αισιόδοξος πως οι πρωτοβουλίες που έχουν παρθεί από όλους τους αρμόδιους φορείς θα βοηθήσουν στην καταπολέμηση της βίας εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο., Βαγγέλης Γραμμένος. Ικανοποίηση και από τον Μηνά Λυσάνδρου. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Είναι μια συζήτηση που έγινε σε συνέχεια άλλων συζητήσεων. Έχουμε αρχίσει και μπαίνουμε σε ειδικότερα θέματα. Στο επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλες πρωτοβουλίες, βήμα-βήμα θα κατευθυνθούμε στον στόχο που έχουμε χαράξει όλοι, ο οποίος είναι ένας και μοναδικός, η πάταξη της βίας στο χώρο του ποδοσφαίρου. Γι’ αυτό είμαστε εδώ. Νομίζω ότι με όλες αυτές τις πρωτοβουλίες από την πλευρά του υπουργού, της Ομοσπονδίας και των λιγκών, θα φτάσουμε εκεί που πρέπει».

Ο πρόεδρος της Super League 1 Μηνάς Λυσάνδρου από την πλευρά του δήλωσε:   
«Με ικανοποίηση βλέπουμε κάποια αποτελέσματα να φαίνονται με αστραπιαία ταχύτητα. Δηλαδή πάγια αιτήματα, όπως για παράδειγμα η ελάφρυνση της φορολογίας, παίρνει σάρκα και οστά πάρα πολύ γρήγορα και γι αυτό ευχαριστούμε το υπουργείο για την πρωτοβουλία.  Είναι γνωστό βέβαια, ότι είτε μιλάμε για  οικονομικά, είτε για το θέμα της ασφάλειας και της βίας χρειάζεται συνεργασία όλων των φορέων, όχι μόνο των αθλητικών, αλλά και σε επίπεδο κυβέρνησης. Υπάρχουν θέματα που άπτονται διάφορων υπουργείων. Με πρωτοβουλία του υπουργείου αθλητισμού τα πράγματα προχωράνε πάρα πολύ γρήγορα. Η Σούπερ Λίγκα είναι ικανοποιημένη από την εξέλιξη του διαλόγου και θα συμμετέχει ενεργά για να έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.