Ξαφνικό μπλόκο στους φιλάθλους της ΑΕΚ για Αγρίνιο

Η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο απαγορεύτηκε.

Η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο απαγορεύτηκε. 

Η Ένωση δοκιμάζεται στην έδρα του Παναιτωλικού το Σάββατο αλλά δεν θα έχει στο πλευρό της, τους οργανωμένους φιλάθλους της, έπειτα από απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. 

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ υπάρχει αναστάτωση για την καθυστερημένη απόφαση τγης ΓΓΑ. Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ωστόσο είχε ενημερώσει τις προηγούμενες ημέρες ότι θα δοθούν εισιτήρια για τους φιλάθλους της ΑΕΚ στη Θύρα 3. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Αγρινιωτών:

“Με σημερινή απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, απαγορεύτηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της ΑΕΚ, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ. Κατόπιν αυτού, δεν θα παραχωρηθεί η Θύρα 3 όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί και δεν θα δοθούν εισιτήρια στην ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι αποκλειστικά και μόνο για τους φιλάθλους του Παναιτωλικού τα εισιτήρια θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου αύριο Σάββατο από τις 11.00 το πρωί έως και την έναρξή του (ώρα 20.00).

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Κάθε φίλαθλος μπορεί να αγοράσει ΜΟΝΟ το δικό του ονομαστικό εισιτήριο με ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ την προσκόμιση στα εκδοτήρια ταυτότητας και ΑΜΚΑ.

Κατά την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρός έλεγχος ταυτοπροσωπίας και ο κάτοχος του εισιτηρίου πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να προσκομίσει και την ταυτότητά του. Διαφορετικά δεν θα του επιτραπεί η είσοδος”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.