Ώρα φιλικού με εισιτήριο οκτώ ευρώ

Τη Δόξα Δράμας θ' αντιμετωπίσει την προσεχή Κυριακή η Ξάνθη.
Δημοσίευση: 04/09/2019 - 21:22

Η Ξάνθη είναι πολύ πιθανόν ν’ ανήκει στην κατηγορία των ομάδων που δεν υποδέχτηκαν με … χαρά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Κι αυτό επειδή ξεκίνησε τη σεζόν με ιδεατό τρόπο, σημειώνοντας δυο νίκες σε ισάριθμους αγώνες, αμφότεροι μακριά από την έδρα της και δη επί ικανότατων αντιπάλων όπως τέτοιοι είναι η ΑΕΚ και ο Παναιτωλικός.

Παρόλα αυτά ο Κίκο Ραμίρεθ θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του πάνω σε τομείς που ο ίδιος κρίνει πως χρήζουν βελτίωσης. Ωστόσο, σε μια προσπάθεια διατήρησης του καλού αγωνιστικού ρυθμού η ακριτική ομάδα ανακοίνωσε τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με τη Δόξα Δράμας.

Όπως αναφέρει στη σχετική ενημέρωση: «Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει ότι την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί το φιλικό παιχνίδι στο Xanthi FC Arena με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας. Στον συγκεκριμένο αγώνα η είσοδος των φιλάθλων θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά από τη Θύρα Β1 με τις υπόλοιπες εισόδους να είναι κλειστές.

Γενική είσοδος έχει οριστεί στα 8 €. Παράλληλα, υπενθυμίζουμε πως η πώληση εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 συνεχίζεται τόσο από τα γραφεία της ΠΑΕ που εδρεύουν στα Πηγάδια Ξάνθης, όσο κι από τα γραφεία της στην οδό Μιχαήλ Καραολή 41».