Σενάρια για Κίρικες και Σίγκουρτσον

Στο μετεγγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρονται να βρίσκονται οι Βλαντ Κίρικες και Ράγκναρ Σίγκουρτσον, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Δημοσίευση: 15/07/2016 - 08:55
Στο μετεγγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρονται να βρίσκονται οι Βλαντ Κίρικες και Ράγκναρ Σίγκουρτσον, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες εξετάζουν τις δυο περιπτώσεις για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας και της μεσαίας γραμμής, εν όψει της νέας σεζόν. 

Ο πρώτος παραχωρείται από τη Νάπολι και ο Ολυμπιακός μελετάει το ενδεχόμενο να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του. Ο 26χρονο Ρουμάνος αμυντικός φέρεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό, προκειμένου να αγωνιστεί στο Champions League της νέας σεζόν. Ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκδηλώσει και άλλοι ευρωπαϊκού σύλλογοι.

Από την άλλη πλευρά, ο Ισλανδός μέσος ξεχώρισε στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με τις εμφανίσεις του και κέντρισε το ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων». Ο μάνατζέρ του τον έχει προτείνει στους πρωταθλητές Ελλάδος, οι οποίοι εξετάζουν την περίπτωσή του, σε περίπτωση που τελικά παραχωρηθεί ο Παϊτίμ Κασάμι σε ομάδα του εξωτερικού.