Αλμπάνης: “Προσωπική απόφαση, με τιμά να βρίσκομαι στην ΑΕΚ” (vid)

O Χρήστος Αλμπάνης μίλησε στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου για την ανανέωση του συμβολαίου του και όσα προηγήθηκαν, το μέλλον του, την ΑΕΚ και τη Λαμία.

O Χρήστος Αλμπάνης μίλησε στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου για την ανανέωση του συμβολαίου του και όσα προηγήθηκαν, το μέλλον του, την ΑΕΚ και τη Λαμία.

Ο Χρήστος Αλμπάνης είναι το πρόσωπο των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2024. “Έγινε αυτό που ήθελα, ήταν προσωπική μου θέληση, με τιμά να βρίσκομαι στην ΑΕΚ και θέλω να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες του συλλόγου”. 

Ήρθα σε μια προσωπική επαφή με τους αρμόδιους φορείς της ΑΕΚ και πήγαν όλα καλά για να βρούμε την επιθυμητή συμφωνία” θα πει ο Έλληνας άσος για να προσθέσει: “Όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους για να πειστώ, δεν μπορώ να πω ποιος, είναι προσωπικό”.

Ο Χρήστος Αλμπάνης αναφερόμενος στα τελευταία αποτελέσματα της Ένωσης θα πει μεταξύ άλλων: “Τα λόγια έχουν κουράσει. Έχουμε κουράσει τους πάντες, δεν θέλουμε να λέμε πολλά, αλλά να το αποδείξουμε με πράξεις”. 

Δείτε επίσης όσα είπε ο Αλμπάνης για τον Μανόλο Χιμένεθ, για το αν νιώθει αδικημένος από τις ευκαιρίες που έχει πάρει, τον ανταγωνισμό που υπάρχει στη θέση του, τη Λαμία και την επανεκκίνηση της Super League 2.

Αλμπάνης: Προσωπική απόφαση, με τιμά να βρίσκομαι στην ΑΕΚ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.