Παναθηναϊκός-Βόλος 1-1: Σοκ στο 92′ (vids)

Το γκολ του Μπαρτόλο στις καθυστερήσεις σόκαρε τον Παναθηναϊκό που είχε προηγηθεί με τον Καρλίτος. Χαμένο πέναλτι και αρνητικό ρεκόρ για το "τριφύλλι".

Ο Παναθηναϊκός μένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Ήταν η 3η ισοπαλία του και πρώτη στο Ολυμπιακό Στάδιο. Έχασε πέναλτι με τον Καρλίτος ένα λεπτό πριν ο Ισπανός σκοράρει.

Οι “πράσινοι” δεν έχουν νίκη στα πρώτα 5 παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από 62 χρόνια,

Ο Βόλος συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία έχοντας μία ήττα μόνο στο πρωτάθλημα. 

Δείτε εδώ τα highlights της αναμέτρησης.

Επιλογή του Μπόλονι με 4-4-2 στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο Βόλος στο κλασσικό 4-2-3-1 του Λόπεθ.

ΙΣΣΟΡΟΠΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Ο Βόλος μπήκε στην αναμέτρηση με διάθεση να πιέσει αρκετά ψηλά στο γήπεδο και να δυσκολέψει την κυκλοφορία της μπάλας για τον Παναθηναϊκό. Απείλησε μάλιστα πρώτος με σουτ του Γκουαροτσένα που εξουδετέρωσε χωρίς πρόβλημα ο Διούδης. 
Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε σε θέση για γκολ στο 8ο λεπτό με τον Καρλίτος να σουτάρει ψηλά στην εξαιρετική πάσα του Χατζηγιοβάνη στην καρδιά της περιοχής, ενώ ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με σημαντική ευκαιρία του Φεράρι, όταν βρέθηκε αμαρκάριστος απέναντι στον Διούδη από θέση αριστερά μέσα στην περιοχή. Ο τερματοφύλκας των γηπεδούχων απομάκρυνε κρατώντας το μηδέν.
Ο Καρλίτος δημιούργησε απειλή στο 16′ όμως ο Γκαραβέλης είχε κλείσει καλά τη γωνία του και αντέδρασε σωστά.
Στο 37ο λεπτό ο Μαουρίσιο επιχείρησε σουτ στην κίνηση παίρνοντας κόρνερ μετά από παρέμβαση αντιπάλου. Στην εκτέλεσή του ο Καρλίτος κινήθηκε στο πρώτο δοκάρι πήρε την κεφαλιά όμως έστειλε τη μπάλα άουτ. Κτο 45′ καλή ευκαιρία για τον Βόλο. Ο Ουάρντα τροφοδότησε τον Μαρτίνες και ο Αργεντινός έστειλε τη πάλα πάνω από το δοκάρι από το ύψος της μεγάλης περιοχής. 

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟΣ ΡΥΘΜΟΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Στο 53′ προσπάθεια του Φακούντο Σάντσες να εκτελέσει μέσα από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Σαλβαδόρ Σάντσες και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Ο Καρλίτος νικήθηκε από τον Γκαραβέλη που κράτησε το μηδέν. Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι “πράσινοι” κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα μετά από εξαιρετική σέντρα του Μαουρίσιο και ωραία κεφαλιά του Καρλίτος που σκόραρε για 2η φορά στο πρωτάθλημα.
Στο τελευταίο 20 λεπτο ο Βόλος άλλαξε τη διάταξή του σε 4-4-2 και θέση στο παιχνίδι πήρε και ο Νίνης αντιμετωπίζοντας την πρώην ομάδα του. 
Ο Βόλος κατάφερε στην μοναδική φάση που δημιούργησε στο δεύτερο ημίχρονο να σκοράρει και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Γκουαροτσένα έδωσε την ασίστ στον Μπαρτόλο για το τελικό 1-1 στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι ενδεκάδες των ομάδων

Παναθηναϊκός: Διούδης, Σάντσες, Σιένκεφελντ Πούγγουρας, Χατζηγιοβάνης, Κουρμπέλης, Μαουρίσιο, Άιτορ (68′ Μολό), Μακέντα, Καρλίτος (76′ Μπουζούκης)

Βόλος: Γκαραβέλης, Φεράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Τέκιο (73′ Νίνης), Μπαριέντος (77′ Μπαρτόλο), Ριένστρα, Γκουαροτσένα (90+3 Ντεντάκης), Ουάρντα, Μαρτίνες (90+3 Κιάκος), Δουβίκας.

Ντεμπούτο στον πάγκο του Παναθηναϊκού έκανε ο Λαζλο Μπόλονι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.