Ολυμπιακός: Κοντά σε deal για Τσιμίκα με Λίβερπουλ!

Ο Κώστας Τσιμίκας αναμένεται να περάσει από ιατρικά τεστ μέσα στις επόμενες μέρες για λογαριασμό της Λίβερπουλ, σύμφωνα με Αγγλικά ΜΜΕ.

Μια ανάσα από τη Λίβερπουλ φαίνεται να βρίσκεται ο Κώστας Τσιμίκας, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία. 

Η Λίβερπουλ είχε στο στόχαστρο της τον Τζαμάλ Λιούις την Νόριτς, όμως οι δύο ομάδες δεν ήρθαν σε συμφωνία και όπως αναφέρει η independent, η πρωταθλήτρια Αγγλίας στοχεύει πλέον μόνο στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού!  

Οι αναφορές, κάνουν λόγο για 13 εκατομμύρια ευρώ  ενώ συμπληρώνουν πως ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα βρεθεί στο νησί για ιατρικές εξετάσεις στις αρχές της επόμενης εβδομάδας!  

Επίσης δημοσιογράφος που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Λίβερπουλ, ανέφερε πως η Λίβερπουλ θα προχωρήσει σε μεταγραφή. Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας Μάικλ Έντουαρτς, είχε επαφή με την γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού, Λίνα Σουλούκου την Πέμπτη στο Γούλβερχάμπτον για να οριστικοποιήσουν την μεταγραφή. Ολοκληρώνει τονίζοντας πως η μεταγραφή αναμένεται ν΄ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες με τον Ολυμπιακό να λαμβάνει 13 εκατομμύρια ευρώ.  

“Liverpool are making a signing! I’m told that Michael Edwards met with Olympiacos General Manager Mrs Lina Souloukou on Thursday in Wolverhampton to thrash out a deal for defender Kostas Tsimikas. Deal now likely to be confirmed in the coming days at around €13m #LFC “


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.