Έμαν: “Θέλουμε να κάνουμε την υπέρβαση” (vid)

Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο πλήγωσε τους παίκτες του Άρη και για να τον ξεπεράσουν επιθυμούν τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, δήλωσε αποκλειστικά στη NOVA ο Φάμπιαν Έμαν

Δεν ήταν εύκολο για τους παίκτες του Άρη να αποδεχτούν τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την ΑΕΚ, με τον τρόπο που ήρθε την περασμένη Τετάρτη (24/6). Τους πλήγωσε βαθιά, οπότε αυτό που αναζητούν άμεσα είναι να υπερβούν τους εαυτούς τους και να πάρουν νίκη-βάλσαμο στο σημερινό (28/6) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1, όπως δήλωσε αποκλειστικά στη NOVA ο Φάμπιαν Έμαν.

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας του Άρη τόνισε χαρακτηριστικά ότι ο μόνος τρόπος για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του να αφήσουν πίσω τους τον αποκλεισμό είναι να επικρατήσουν στο ντέρμπι γοήτρου με τον ΠΑΟΚ. Για να το πετύχουν αυτό, όμως, πρέπει… “να υπερβούμε τους εαυτούς μας, αυτό είναι το κλειδί”.

Σχολιάζοντας κατά πόσο οι “κίτρινοι” άφησαν πίσω τους τον άσχημο αποτέλεσμα που προηγήθηκε γι’ αυτούς, είπε ότι όσο δύσκολη κι αν ήταν η επόμενη μέρα, απέναντι στον ΠΑΟΚ οφείλουν να βρούνε τρόπο να αντιδράσουν, καθώς είναι η μόνη διέξοδος να βγούνε από την κακή ψυχολογική κατάσταση, στην οποία έχουν περιέλθει.

Κι όσο κι αν βαθμολογικά το μεγάλο κίνητρο το έχει ο ΠΑΟΚ, “σε τέτοια ντέρμπι, που έχουν ξεχωριστή σημασία, δεν παίζει κάποιο ρόλο ποιος έχει περισσότερο ανάγκη τους βαθμούς”, διευκρίνισε ο Έμαν, δείχνοντας παράλληλα ποιο είναι το σκεπτικό στα “κίτρινα” αποδυτήρια εν όψει της σημερινής αναμέτρησης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.