Αραούχο: “Η ΑΕΚ με κάνει χαρούμενο” (vid)

Ο Σέρχιο Αραούχο μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο δέσιμό του με την ΑΕΚ, το μέλλον του, τον Ολυμπιακό και τον τελικό Κυπέλλου.

Ο Σέρχιο Αραούχο μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο δέσιμό του με την ΑΕΚ, το μέλλον του, τον Ολυμπιακό και τον τελικό Κυπέλλου.

Ο Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ σε μια διαφορετική συνέντευξη μίλησε πρώτα με την καρδιά και το συναίσθημα και ακολούθως με τη λογική. 

Ο “Τσίνο” εμφανώς ικανοποιημένος από την ανανέωση της παραμονής του στην Ένωση και τον Ιούλιο τόνισε μεταξύ άλλων πως η ΑΕΚ τον κάνει ευτυχισμένο και ότι νιώθει χαρούμενος όταν φοράει τη φανέλα της είτε είναι σε προπόνηση, είτε στους αγώνες. 

Ο Αραούχο αναφέρθηκε επίσης στο θέμα της παραμονής του στην ΑΕΚ και μετά το πέρας του δανεισμού του, αλλά και τις δικές του προσπάθειες για να μείνει στην ομάδα. 

Ο 28χρονος επιθετικός που αγωνίζεται δανεικός από τη Λας Πάλμας αναφέρθηκε στη μεγάλη πρόκριση της ΑΕΚ επί του Άρη, στον μεγάλο πρωταγωνιστή Μάρκο Λιβάια, στις χαμένες ευκαιρίες του ίδιου στο ματς με τους “κίτρινους”, τον Ολυμπιακό και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας τονίζοντας: “Θα είναι η τρίτη και φαρμακερή” μετά τους δύο χαμένους τελικούς που έχει με την Ένωση. 

Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Σέρχιο Αραούχο στον Γιώργο Βασιλείου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.